התחייבויות בזוגיות: מה לעשות?
נטליה
למה זה מגיע לי?!?
⌄
בוקר טוב ושבוע טוב ,שוב אני שבעבר עזרתי לי ואני מודה לך על כךהכרתי את הבחור ההוא הברזילאי שסיפרתי לך עליו כנראה לא היה לי את ההחלטה לבחור וגם בגלל התונה שלו של הברזילאי שיש לי 800 תגובות מבניםהחלטתי להגיד לו שאני באמת רוצה אותו והוא אמר שצריכים לדבר על כך כי זו לא שיחה של שניהראיתי שלאחר יומים הוא לא מתקשר לא שולח הודעה אסמס לא כלום החלטתי להמשיך הלאהאתמול חבר שלו שלח לי הודעה שעם אני וחברה רוצות לבוא אליו לדירה לשבתאני כבר הייתי בבית ולא רציתיי לצאת ולפתע הוא הברזילאי ( דניאל) שלח לי אסמס ובוא כתוב מה המצב ויזם פגישהלאחר מכן ישבנו אצלו והוא אמר לי במילים כאלה " מה זה ההודעה הזאת שאמרת שאני לא רציני ואני לא רוצה אותך , אני כן רוצה אותך פשוט היה לי ימים עמוסים העברתי דירה והיו תקופת מבחנים אני עכשיו בחופש 4 ימים "הוא מגדיר אותי שוב כבת זוג והכל ישבנו ביחד עד הבוקר וישנו ביחד (לא קרה כלום למרות שהוא רצה ) עד הצהרים .לאחר מכן קמנו הערתי אותו הוא היה צריך ללכת לסבתא שלו בחיפה ולקח אותי הביתה , הוא אמר שידבר איתי שיחזור ועד עכשיו שוב לא דיבר איתי לא אסמס ולא טלפון כלוםמה לעשות למה הוא מתנהג אלי ככה ????אני מסתוכלת ממנו !! :(
ד"ר אורן חסון
זה לא מגיע לך.
⌄
נטליה יקרה,
אני חושב שתצטרכי ללמד אותו לעמוד בהתחיבויות שלו. כלומר, להסביר לו שאם הוא אומר משהו, כמו שיתקשר אליך, או שייפגש איתך, אז שיעמוד בזה, או לפחות שידבר איתך ויסביר לך מה קורה. אחרי הכל, זו באמת תחושה משפילה להמתין לו מבלי שהוא מבין שהתחייבות שלו גורמת למשהו אצלך, בין אם זו ציפיה שעלולה להתחלף בתחושת אכזבה, ובין אם זו המתנה ודחייה של עשייה אחרת. ולכן, כדי להתחשב בך, ובודאי כדי להראות שהוא מתחשב בך (וגם זה מאד חשוב, כי זה אומר שדעתך עליו חשובה לו), הוא צריך לדבר יותר.