פנטזיות מיניות: מה עושים?
דינה
איך יודעים?
⌄
כתבתי לך על קשר חדש לפני כמה שבעות.עניתה שאני צריכה ללמוד לבטוח בו.כ מ ה שזה נכון!! מרגישה בטוחה יותר.פתיחות ותיקשורת טובה מאוד.נפגשים בסופי שבוע.הייתי רוצה יותר.אבל יש למה לחכות. טיולים יפים,הבנה רגש,משיכה....אתמול שאל מה פנטזיה מינית שלי.אמרתי שאין לי כרגע.שאלתי מה שלו.אמר לצרף אישה או גבר שיהיה לי יותר טובלא יודעת איך לקבל את זה.הוא בן58 אני בת50 .מכירים חודשיים. איך אני יכולה לדעת האם הוא חושב גם לממש .לדבר איתו על זה?לחפור?או לשחרר. יש קשר בין חוסר ביטחון עבר ופנטזיה?הקשר יקר לי מאוד ואני רוצה להימנע מטעויות מיותרות.הרבה תודה! כמה אתה צודק בכל מילה.
ד"ר אורן חסון
בין פנטזיה לפנטזיה...
⌄
דינה יקרה,
אז יש לו פנטזיה, אז מה? אבל זו הרי לא הפנטזיה שלך, נכון? אז למה שלא תגידי לו. כלומר, הכי פשוט זה לומר בפשטות, ואפילו עם קצת הומור, שזה חמוד, "כמו כל גבר טיפוסי", אבל לא כאשר אתם ביחד. אין סיבה שתאבדי ביטחון רק כי יש לו פנטזיה שלא בא לך לממש. מן הסתם הוא מבין שלא הרבה בנות זוג תהיינה מוכנות לממש פנטזיה כזו, ואת, "כמו אשה טיפוסית", היא כזו שלא. והוא יצטרך לבחור, מן הסתם, בין פנטזיה מינית לבין פנטזיה זוגית. אם זה לא יעלה כנושא לדיון, אלא כנושא להתייחסות הומוריסטית במקרה הטוב (ומבחינתך רצוי לדבר על כך כמה שפחות, ולא להזכיר זאת עד שהוא יזכיר זאת מחדש או עד שתהיי יותר בטוחה בקשר), נדמה לי שהוא יבחר בפנטזיה הזוגית.