יחסים: האם כדאי להמשיך?

תאריך פנייה: 28.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שלי
קשר
28.09.2006 • 20:54

אשה בת 55 הכרתי גבר כבן 52 אמר שהוא פרוד בסוף היה אשתו נכה נפגשנו שהי מפגשים במקומות ציבור הכל היה טוב ויותר במפגש שלישי עליתי לרכבו כרגיל נסע ישר למלון מבלי להכין אותי קבע עובדה ובסוף הסכמתי למרות שאמרתי שזה לא מקובל עלי שלא הכין אותי קודם עד רגע זה לא היה בינינו ממש מגעים שמובילים למלון למחרת התקשר כהרגלו לא עניתי השאיר הודעה כמה טוב היה לו באותו ערב למחרת התקשר ואז אני עניתי בקול אחר הבין שקרה משהוא אמרתי כן שמאוד נפגעתי ממה שקרה באותו ערב ונסה להסביר ולשכנע ואמר שיתקשר באותו ערב לפי מצב עיסוקו לא התקשר עד היום, תוכל לעזור לי איך להתנהג האם לוותר או מה נראה לך אלפי תודות

ד"ר אורן חסון
בלעדיות וללא סיכונים?
30.09.2006 • 14:43

שלי יקרה,
הבנתי מתוך מה שכתבת, שהוא אמר לך שהוא פרוד, ולבסוף גילית שהוא לא, ושאשתו נכה. הבנתי גם שאמרת שיתקשר באותו ערב, ולא התקשר עד היום, ולא ברור לי אם מאז עבר יום או עברה שנה. מה שכן ברור הוא שהוא כנראה מצא חן בעינייך, אלא שהוא לא היה לגמרי כן איתך, ושאת לא יודעת אם הוא באמת רוצה אותך או רק לנצל אותך (שזה אומר, להכנס איתך למיטה). גם אני לא יכול לדעת מה הוא רוצה. לפיכך, מה שאת צריכה לעשות תלוי קודם כל בכמה הוא טוב בעינייך, ומתאים לך, וגם בשאלה עד כמה את מוכנה להיות איתו ביחסים משניים, כלומר, שיש לו אישה אחרת, ואת תהיי המאהבת. כלומר, מתוך הדברים שאת באמת רוצה, מה הוא נותן לך, ומה הוא לא נותן לך. אם את רוצה בלעדיות, ולא רוצה לקחת סיכונים, אז תעזבי את העניין, והמשיכי הלאה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083