יחסים: האם הוא מסוגל ליציבות?

תאריך פנייה: 17.12.2012 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
מירב
לרדת מהעניין?
17.12.2012 • 11:25

קודם כל תודה רבה על תשובתך.אני גם חושבת שאין לי מה לעשות... אני חושבת שמה שצריך לקרות קורה... אפילו שקצת קשה לי כי באמת שציפיתי למשהו אחר ממנו ואני דיי מאוכזבת!בגדול, עדיף שאני ארד מהעניין שלו נכון? כנראה שהוא לא באמת רוצה אותי.אני אגיד לך מה אני חושבת דר אורן,שיש פה משהו אצלו בקשר אליי-בהקשר שלי הכוונה, יש לו איזה עניין חוזר איתי...אולי כן רוצה וכן חושב לעשות משהו בנידון כי הוא בא ושיתף אותי שהוא כמו החבר הזה שלו...ואולי משהו מסויים עוצר אותו מלעשות משהו? הפחד הזה שלו.. כי אם אני בכלל לא הייתי מעניינת אותו, אז הוא מלכתחילה לא היה יוצר מצב כזה ומספר לי על הבעיה שלו הזו, אתה מסכים איתי אולי? או שאני סתם מבלבלת את המוח. :)זה שהוא לפעמים יוצר איתי קשר ומספר לי על דברים כאלה זה מראה לי מצד אחד שהוא אולי כן חושב על משהו איתי אבל מצד שני אין תוצאות בשטח.זה נשאר כך ללא כל שינוי וללא כל צעד שלו. או כמו שאומרים דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.נראה שהוא מהסס איתי... כל פעם מחדש, כאילו לא בטוח שאני האחת.. מבולבל כזה. וגם שהוא סיפר על החבר שלו שהתחתן וגם היסס כל פעם עם בת זוגתו -מה שאומר שהוא גם כזה.טוב אז כנראה שלא נשאר לי מה לעשות.. באמת שאני מאוכזבת..אתה מציע לי לרדת מזה נכון?שאם הוא באמת יחליט לעשות עם זה משהו אז הוא יחזור. ואם לא.. אז לא.תודה שוב

מירב
בטעות זה נקלט לי כהודעה חדשה.
17.12.2012 • 11:28

זאת אני מירב מכמה הודועת למטה. אשמח לעוד תשובה בקשר למצב.תודה והמשך יום טוב.

ד"ר אורן חסון
כאשר קשה לשנות את זה באמת
19.12.2012 • 17:47

מירב יקרה,
אני רואה שזה הכיוון שאליו את הולכת, כלומר "לרדת מזה"... זו שאלה מורכבת: יתכן שהוא בודק איתך את הגבולות שלך. יתכן שהוא בוחן אם תהיי מוכנה להיות איתו מתוך הבנה שהוא עצמו לא מתחייב. ייתכן גם שהוא בודק את הגבולות שלו. כך או כך, חלק מהאישיות שלו היא שהוא מתקשה לספק זוגיות יציבה. על כל היתרונות האחרים שלו, גם זה חלק מהאישיות שלו, ולפעמים, כשרואים את הדברים הסקסיים, האינטלקטואליים וכל הדברים האחרים שמושכים בו, קשה מאד לראות ולשקלל גם את היכולת הזוגית שלו, ולהבין שגם זה מרכיב קריטי בזוגיות שתהיה אחר-כך. מבחינה זו, אם את מכניסה גם את זה ל"משוואה" הכוללת, אני לא בטוח שערכו כבן זוג וכאדם רב, ביחס לערך שלך. קל להגיע לאשליות שזה ישתנה, אבל קשה לשנות את זה באמת.ואם את רוצה לדעת בודאות - מצאי את הזמן הנכון כדי לשאול אותו דוגרי. על הסיכון שיש בזה (שיתעקש על העצמאות שלו), ועל הפגיעות שאת נשארת בה (אם זה מה שיקרה, מה שדי סביר). אבל אז אולי יהיה לך קל יותר להמשיך הלאה, אלא אם הוא ימשיך להיות לא ברור במסרים שלו. שגם זה סיכון... בכל מקרה - אל תוותרי על בהירות כדי לדעת לאן נכון לך ללכת. חשוב לך שאחת האיכויות המשמעותיות של בן הזוג שלך תהיה שהוא יציב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מירב
כאשר קשה לשנות את זה באמת
19.12.2012 • 20:13

החלטתי בנתיים להניח לזה לעזוב את זה. קיים סיכוי מאוד גדול שפה הכל כבר נגמר והסתיים ואם אכן זה מה שיהיה אני אקבל את זה, אפשר לומר שדיי נמאס לי מכל זה אפילו שיש לי רגשות מאוד חזקים לבחור הזה, אני מרגישה שכאילו אני מרימה ידיים, כנראה שזה לא זה איתו, ולא היה בנינו קשר של המון זמן ורק הפגישה היחידה הזאת לאחר הניתוק הגדול שקצת החזירה אותי אחורה וגרמה לי אפילו להיות במחשבות. אבל הנה שוב כמו תמיד זה איכשהו נגמר בגללו ולא בגללי, כי אני ציפיתי לשינוי מה שלא קיבלתי אז קמתי והלכתי.. אני לא מצטערת על זה, אני חושבת שזה הפסד שלו.כנראה שהוא לא יכול להכיל את כל זה.החלטתי לא לנסות לדבר איתו על זה.. אלא פשוט לעזוב את זה כמו שבאמת היססתי לגבי זה. ובמידה והוא יצוץ . אז אלוהים גדול.......אני מאוד מודה לך על זמנך ועל ייעוצך הנפלא. שיהיה ערב טוב.

ד"ר אורן חסון
להפריד בין זמני לקבוע
23.12.2012 • 21:13

מירב יקרה,
רק אל תקחי זאת ככישלון שלך. את היית מה שאת, ומה שאת יכולה להיות עבורו או עבור כל גבר אחר שאת אוהבת. הוא, לעומת זאת, צורך משהו אחר, ואולי משהו שלא קיים. בודאי שלא עבורו, אחרת כבר היה משיג זאת, ואולי גם דרכך. אני מאחל לך שתמצאי את מי שיודע להכיר בערכך. אם את תכיר בערך של עצמך, גם אחרים ידעו לזהות זאת, אפילו אם לוקח לפעמים זמן להפריד בין תשוקות ומאוויים זמניים, לכאלה שיש בהם אורך רוח וחיים ארוכים של רצון טוב. הרבה פעמים קשה, ביחסים שיוצרים, להפריד בין אלה לאלה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083