יחסים בצבא: מה עושים?

תאריך פנייה: 05.09.2015 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מבולבלת
האם בן זוגי מכור לפורנו?
05.09.2015 • 23:39

שלום.
אני צעירה בת 19 ואני נמצאת בזוגיות שנתיים. הזוגיות שלנו פורחת, יש לנו ריבים וקשיים כמו לכל זוג. החבר שלי תמיד היה מיני מעבר לנורמה... הוא תמיד היה חרמן. אבל עדיין אי אפשר להעריך אם זה נורמטיבי או לא כי בכל זאת מדובר בילד בן 18.. אבל בכל זאת, אנחנו חברים שנתיים, כבר מדברים על חתונה והכל... הוא קרבי בצבא והוא לא יוצא הרבה , אבל תמיד כשהוא יוצא אנחנו שוכבים. הקשר שלנו מאוד טוב אנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני וכך גם בסקס. אני מאוד מקפידה לשמור על ראש פתוח ואני עושה הכל כדי שיהיה לו טוב. קצת קשה לי עם כל העניין של לרדת לו וכאלה .. אבל אני כן פתוחה בסקס אפילו אם זה כולל בלהכניס קצת חוצפה או קללות וכאלה. אבל תמיד כשאני מסתכלת לו בפלאפון כני רואה שהוא צופה בפורנו. כל יום, בתדירות מאוד גבוהה. אפילו כשאני אצלו הוא אומר שהוא הולך לשירותים והוא הולך לצפות..ולמרות שאנחנו עושים סקס , והרבה. רציתי לקבל ממך תשובות, האם משהו שאני עושה לא בסדר ? או שמא הוא מכור? יכול להיות שהוא תלותי לזה? מה עושים? מה אני אמורה להבין מזה? אני מרגישה רע אולי אני לא מספקת אותו .. וגם בסקס אני מרגישה שזה משפיע קצת יש לו ציפיות לא ריאליות ממני כפרטנרית... בבקשה תייעץ לי מה לעשות בנושא

ד"ר אורן חסון
רגישות אפשר ללמוד
06.09.2015 • 14:11

מבולבלת יקרה,
אענה בקצרה, כי איני נוהג לענות לצעירים עד סיום צבא, והסיבות הן שונות, וכבר כתבתי עליהן בעבר (ראי כאן).את מדברת על בחור בצבא, בקרבי. ממילא אין לו זמן להיות מכור לפורנו, והוא מתפקד בחיי היומיום שלו. מצד שני, כנראה שהוא מיני מאד, וזה טיפוסי לגברים בגיל הזה. הגיוני גם שהוא זקוק ליותר מין ממה שיש לו, או ממה שאת צריכה.הדבר היחיד שבאמת נתון לשאלה הוא האם הוא רגיש מספיק כדי לרצות את האינטימיות המינית באופן שהוא מתאים לך, או באופן שהוא חווה בפורנו. כאן עלולות להיות השפעות מצטברות, שיכולות לגרום לכך שהוא רואה סקס, נשים (ובנות זוג) באופן מסויים וכאובייקט מיני, ובאופן שגוי, מבלי לתת מספיק מקום לרגישויות שלך כאדם וכאשה. מכיוון ששניכם צעירים, ומכיוון שגם הוא חסר נסיון ביחסים בוגרים (מעצם היותו בן 18בלבד), יתכן שזה המקום שלך להנחות אותו, בהדרגה, אל העולם הרגשי שאולי הוא מדחיק הצידה כרגע, בשל הדחף המיני. זה אפשרי, את רק צריכה להיות חכמה מאד כדי לעשות זאת נכון, בעדינות וברגש משלך. ובהחלט זה אפשרי גם תוך ניצול ההבנה שאת האשה שלו שמחכה בבית, זקוקה לו והוא זקוק לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אדם
בתור גבר (בוגר אמנם) אני אענה לך
06.09.2015 • 16:17

מהתיאור שלך לא נראה שהוא מכור לפורנו יותר מאשר חבריו בני גילו.סה"כ מדובר בחייל קרבי שרואה כל היום בוץ ומנצל את הזמן החופשי שלו ככל שניתן, לעניות דעתי אין שום קשר בין עצם היותו צופה בפורנו לקיום יחסי מין איתך, כך שאל לך לקחת ללב.וכמובן- תאמצי את הנמלצות החכמו של ד"ר חסון.מקווה שקלעתי.