יחסים בעייתיים: מה לעשות?

תאריך פנייה: 13.11.2006 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
סיוון
בעיה
13.11.2006 • 19:15

ד"ר חסון שלום
יש לי בעיה מסויימת בקשר לבן הזוג שליאנחנו ביחד 3 חודשים בערך בני 17 הוא אף פעם לא קיים יחסי מין בעבר , אני כן ואף פעם לא היה לי בעיה כזאת.הוא לא ממש מתלהב מהרעיון של יחסי מין , הוא לא אמר את זה אף פעם אבל אני מבינה משהו כזה מהתגובות שלו למצבים כאלה.. והבנתי שהוא קצת נלחץ מזה בגלל שזאת הפעם הראשונה שלו.כל פעם שאנחנו מגיעים למצב שאנחנו כמעט שוכבים בסוף זה לא קורה.. בסקס יבש יש לו זיקפה ולקראת החדירה היא יורדת ואנחנו לא מצליחים לשכב.פעם הוא אמר לי משהו כמו אני אוהב אותך יותר מדי וסקס זה לא הדבר המרכזי שמעניין אותי בך. ולא ממש הבנתי למה הוא מתכווןאני לא ממש יודעת איך לדבר איתו על זה ואיך לפרש את הבעיה חשבתי שאולי כשזה יגיע למצב כזה שוב אני ישאל אותו אם הוא לחוץ או שאני ישאל אותו עם יש בעיה והוא רוצה שנחכה קצת . אבל אני לא רוצה שזה יפגע לו בבטחון, כדאי לשאול?האם אתה מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה ומה אני יכולה לעשות במצב כזה?בתודה מראש!!!

בעיה
בעיה
13.11.2006 • 20:06

כשהייתי בת 24 יצאתי עם בחור כזה הפתרון - תעזבי אותו!!! את צעירה בשביל הבלאגן הזה!

נועה
בעיה
14.11.2006 • 08:33

סיוון יקרה,
לך יש ניסיון ולו לא, ויכול מאוד להיות שזה מה שמלחיץ אותו ולכן הזקפה נעלמת לפני החדירה... גם זה שהוא אומר לך ש"סקס זה לא מה שהכי מעניין אותו בך" יכול להעיד על בעיית ביטחון שיש לו. לדעתי חכי עם זה קצת, תני לו זמן ואל תלחצי עליו. אתם רק 3 חודשים ביחד (ודי צעירים...). אפשר לחכות קצת, לא ?אם את אוהבת אותו ורוצה להמשיך בקשר איתו, חזקי את הבטחון העצמי שלו: תאמרי לו שאת אוהבת אותו, שאת נמשכת אליו, שהוא סקסי בעינייך, שאף אחד לא הלהיב אותך כמוהו... אבל אל תעשי את זה "בלחץ", אלא לאט לאט.הוא לא הראשון ולא האחרון שזה קורה לו, ואם הוא לא יהיה האחרון שלך, את תגלי שזו גם לא הפעם האחרונה שזה קורה לך... :-)בהצלחה !!

רוני
בעיה
14.11.2006 • 14:41

אני חושבת שהוא ממש אוהב אותך ורוצה פשוט להיות יותר רומנטי ולבסס את הקשר מאשר לראות בך כאובייקט מיני ונראה שכדאי שתתני לזה זמן ואל תלחיצי אותו כי אין הרבה גברים כאלה וזה קורה רק שהם ממש מתאהבים

סיוון
בעיה
14.11.2006 • 20:30

רוני ונועהעזרתם לי מאוד להבין מה הבעיה ואיך אפשר להתמודד איתה בצורה הטובה ביותרתודה רבה לכם!!!סיוון