יחסים בגיל צעיר: איך לשנות?

תאריך פנייה: 01.01.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רוני
חוסר ודאות
01.01.2010 • 17:34

שלום
לד"ר אורן חסוןאני בן 24 נשוי קרוב לשש שנים, כבר בגיל 18, הייתי בחור די בוגר לגילי אבל עדיין לא מספיק כנראה, ויש לי כבר שלושה ילדים,במשך כל שנות נישואינו לא הרגשנו לא אני ולא היא אהבה נתינה וויתור מהצד השני, תמיד יש בנינו חילוקי דעות לגבי המטלות ועזרה וכיו"ב, והיא מאוד קיצונית ויכולה מכל דבר לעשות בלגן שלם וכל הזמן היא אומרת שחבל שהתחתנה איתי וללא הילדים היא היתה מתגרשת וודאי שלא ציפתה לאדם כמוני, ואני אדם שמאוד קשה לו לחיות בדיעבד ואני חייב להרגיש מוערך ולכן, אני תמיד בדכדוך במצב שבו אני נמצא מה גם ששנינו לא שמחים ביחד, אבל קשה גם לי וגם לה לחשוב על פרידה עם שלושה ילדים שאני לא יודע מה יהיה איתם, השאלה היא אם להשאר במצב הזה ולקוות שיהיה יותר טוב, או פשוט לחתוך ולהתחיל חיים חדשים,תודה,

ד"ר אורן חסון
ללמוד לתקשר מההתחלה
02.01.2010 • 13:26

רוני יקר,
נישאתם צעירים מאד, בגיל 18. הרגשתם בוגרים, אבל נכנסתם בגיל צעיר ליחסים שהיו לא בוגרים (ובגילאים הללו, קפריזות ושינויי מצב רוח טבעיים יותר), מה עוד שהבאתם מהר שלושה ילדים שרק הגדילו את הלחצים והקונפליקטים, והיחסים שהיו לכם קבעו תקדימים לא מוצלחים שקשה לשנות אותם לבד. זה לא אומר שלא יכול להיות לכם עתיד טוב יותר. זה אומר שאתם צריכים לשנות את אופי היחסים ביניכם, שאתם צעירים מספיק כדי ליצור שינויים, ושאתם זקוקים לסיוע. חפשו יועץ זוגי טוב שיעשה לכם סדר. זה לא קורה ביום אחד, וזה אולי יקרה יותר בקלות ביחסים חדשים כי אין שם ההרגלים והתקדימים של שנים, אבל כשיש לכם שלושה ילדים, אני חושב ששווה, למענם לפחות, לנסות קודם דרך אחרת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083