יחסי מרות: האם כדאי להתחיל?

תאריך פנייה: 22.11.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יוסי
התאהבות-מה עושים עכשיו??
22.11.2011 • 00:26

היי, מקווה שזה המקום הנכון..אני מאוהב במישהי ממקום עובדתי. זה כבר חודשיים-שלושה והחלטתי עם עצמי שהגיע הזמן לעשות משהו!! ראוי לציין שאני מנהל סניף בתחום המכירות והיא נציגה שעובדת תחתיי כך שאני המנהל הישיר שלה. אנחנו ביחסים מצויינים ומדברים חופשי ופתוח.מה עושים? אומרים ישיר? מזמינים לצאת? מחזרים? מה??אשמח לתשובות?..

ד"ר אורן חסון
לא לעשות
23.11.2011 • 15:30

יוסי יקר,
אתה מכניס את עצמך וגם אותה לצרות. יש בינך לבינה יחסי מרות. נניח לרגע שהיא תסכים, מתוך המחשבה הכנה לגמרי, שאולי אתה האחד שלה, ואחר כך יתברר לך או לה שמשהו לא עבד. הרי תמיד זה יכול לקרות. שהאמא שלה נודניקית, או אולי דווקא שלך, שיש ביניכם אי התאמה מינית, שאתם לא מצליחים לתקשר כאשר אחד מכם או שניכם לחוצים או לא מסכימים, ועוד ועוד. הרי אינכם מכירים מספיק זה את זה באופן אינטימי. כך שאם תתחילו, וזה לא יעבוד, ולאחד מכם לפחות יהיה קשה להישאר בנוכחות הצד השני – האם תהיה מוכן לוותר על העבודה שלך למענה, ולחפש עבודה אחרת, או תצפה שהיא תהיה זו שתעזוב אם קשה לה? או אולי אפילו אם קשה לך? – בדיוק בשל אי השוויון הזה שביניכם, חיזור תחת יחסי מרות הוא גם אסור על פי חוק. כי אם מישהו מכם ייפגע בהמשך, זה יהיה מי שנתון ליחסי מרות. אם תרצו לנקום זה בזה אחר-כך, לשניכם יהיו כלים לעשות זאת – אתה דרך יחסי העבודה, והיא בתביעה משפטית. הנכון יהיה להמתין עד לרגע שבו לא תעבדו ביחד. כי אתה לא יכול להיות בטוח שזה יעבוד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083