יחסי מין: פתרון בעיות בזוגיות
א
אין סקס
⌄
שלום
לךאנחנו נשואים 12.5 שנים 3 ילדים-שהשלישי הוא בן חודש וחצי.הפעם האחרונה שקיימנו יחסי מין הייתה כשנכנסתי להריון...בעלי לא יוזם ןלא מראה שחסר לו . והאמת שמרוב ייאוש ומחשבות על-למה הוא לא צריך או למה הוא לא רוצה ולמה הוא מחכה שרק אני אזום-אני גם כבר הפסקתי ליזום-וזו התוצאה-"התנזרות".אנחנו לא מדברים על הנושא ,אפילו הייתי אומרת שאנחנו נבוכים לדבר על זה..רק אציין שגם בתחילת הדרך-בעלי אף פעם לא נזקק ליחסי מין רבים והיו מצבים רבים של חוסר סקס לתקופה ארוכה-אך הפעם נשברו כל השיאים, כך שאני נוטה להאמין שלא מדובר במישהי אחרת.לפני כשנתיים היה להו משבר כי לי היה מישהו אחר (שוב אולי בעקבות המצב) אך לאחר ההריון המצב שוב חוזר לקדמותו ואף מחתיר.חוץ מהסקס אנחנו חיים טוב ללא בעיות מיוחדות וכפי שאמרתי חובקים תינוק חדש.עוד אציין כי אני יודעת שאם אני אזום הוא לא יסרב. פשוט יצא לי כל החשק ליזום..אז מה עושים?
ד"ר אורן חסון
לפתוח את העניין
⌄
א יקרה,
מתוך התאור שלך ברור שאת היא הידוע, וזו שרוצה לקיים יחסי מין, והוא זה שמעוניין פחות, והסיבה אינה ברורה. אי אפשר לפתור את הבעייה ללא ברור הסיבה. וזה בדיוק תפקידו של טיפול מיני. בררי פרטים (חפשי באתר של איט"ם – האגודה הישראלית לטיפול מיני), ולכי עם בן זוגך לפגישה למרות המבוכה. תגידי לו שאת מבינה שיש בעיה, ושאתם לא מדברים על זה, אז מוטב שתעשו זאת בעזרת איש מקצוע, שיקל עליכם.ואולי מעצם הדרישה להגיע לטיפול, תצליחו לפתוח את זה ביניכם.