יחסי מין לקויים בנישואין

תאריך פנייה: 08.10.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
גפן
חוסר בחשק מיני
08.10.2005 • 22:49

אני נמצאת עם בן הזוג שלי 8 שנים ויש לנו 2 ילדים.אני מעולם לא ממש נמשכתי אליו ותמיד המין איתו זה מעין חובה שאני מרגישה שאני צריכה לספק. אנחנו עושים זאת מעט מאוד פעמים במהלך השנה. סביב הנסיונות להכנס להריון עשינו מין רק לצורך הילדים.אני לא זוכרת בכלל מתי הרגשתי תשוקה. אני יודעת שאני אמורה לטפל בזה ולברר מה קורה אצלי בנושא הזה אבל באמת נראה לי שגם לאחר תהליך שאני אעבור עם עצמי, עם בן הזוג שלי פשוט "אין ביננו את זה". הוא כן נמשך ורוצה. והוא גם מוכן שאני אגיד לו מה עושה לי טוב.האם אתה חושב ש"או שיש את זה או שאין את זה" בין שני אנשים.אם אין משיכה בסיסית, האם אפשר להמשיך קשר זוגי לתמיד?הקשר ביננו מלא מתחים ואנחנו בטיפול זוגי זמן רב. כשנתיים. היום היחסים יותר טובים אבל תשוקה אין.

ד"ר אורן חסון
לנסות טיפול אחר?
11.10.2005 • 01:09

גפן יקרה,
יחסי המין בין בני זוג יכולים להיות בלתי תקינים מכמה סיבות. הסיבה הנפוצה היא יחסים בלתי תקינים ותקשורת לקוייה, והעובדה שיש ביניכם מתחים מצביעה על זה כאחד הגורמים לפחות. חבל שלא הבהרת אם היו לך חיי מין תקינים ומספקים עם גברים אחרים, זה היה נותן אינדיקציה שכנראה מדובר במשהושביניכםשאינו עובד.בכל מקרה, אתם בטיפול זוגי כבר כשנתיים, ועדיין יש ביניכם מתחים רבים שלא נפתרו. אולי הגיע הזמן לעבור למטפל זוגי ומיני גם יחד, כדי לבחון יותר לעומק גם את הבט הזה של הנישואים שלכם.ובתשובה לשאלה הישירה: אפשר להמשיך קשר זוגי לתמיד גם אם אין משיכה מינית, כל עוד המיניות אינה חשובה לכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083