יחסי מין: הבדלים בין בנים ובנות
קסניה
לא יודעת מה לעשות
⌄
שלום
קוראים לי קסניה אני בת 14 ו 8 חודשים..ויש לי חבר..אנחנו בקשר מאוד רציני..מלא באמון נאמנים אחד לשני ואוהבים מאוד..לפחות מצידי זה ככה...אנחנו ביחד 4 חודשים...ואני לא יודעת עם לשכב איתו או לא...דיברתי עם חברות הם הציעו לי לחכות לחצי שנה בעזרת ה'...ולעשות לו כמו מן מתנה לשכב איתו..אבל אני חייב עצה של מבוגר...מה כדאי לי לעשות.?
שיר
קסניה יקרה
⌄
מתוקה.. אני לא גדולה ממך בהרבה, ממש שנים ספורות..לדעתי תעשי מה שאת חושבת לנכון לעשות, אם את באמת מרגישה איתו שלמה ואם את מרגישה שהרגשות ביניכם הדדיים..יכול להיות שאת טיפה קטנה אבל הכל תלוי ברגשות שלך...החברות רק יכולות לייעץ אבל רק את יודעת באמת מה את רוצה..בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.. ואם תחליטי לקיים איתו יחסי מין חשוב מאוד מאוד מאוד לדאוג לאמצעי מניעה...
ד"ר אורן חסון
לקחת את הזמן, ולעמוד בלחץ
⌄
קסניה יקרה,
בנות בנויות להזהר יותר בקיום יחסי מין מאשר בנים. הסיבה היא שבעבר, לפני פיתוח אמצעי מניעה (בסך הכל 50 שנה), נשים היו כל הזמן בסכנה של כניסה להריון. לכן נשים בנויות, גנטית, להזהר יותר ולבחור יותר בזהירות. בנים בנויים אחרת, כי הם לא באותן סכנות של הבנות. לכן הם פחות בררניים מאשר נשים, ולהוטים יותר לסקס. כך שאם את רוצה להזהר יותר מהחבר שלך, זה טבעי לגמרי, וזה שהוא רוצה יותר ממך, גם זה טבעי לגמרי. יש ביניכם הבדלים בנטיות כי את בת והוא בן.בנוסף, את צריכה לקחת בחשבון גם את הסביבה שלך. את נמצאת בחברה מסורתית. חברה מסורתית, או מאמינה, לא אוהבת בנות שהן מתירניות מינית. כלומר, שנותנות בקלות. הסיבה היא שרואים נשים כאלה כנשים שהן אולי תהיינה פחות נאמנות ותבגודנה בקלות. את עוד צעירה, ויהיה לך זמן. ההצעה שלי היא לחכות, ותעשי את זה רק כאשר את שלמה עם זה. תחשבי טוב על ההתלבטות שלך, כדי שתביני טוב יותר למה את רוצה ולמה את לא (אולי תעשי לעצמך רשימה של סיבות כן וסיבות לא).וכאשר תחליטי שכן, השנה או בעוד שלוש שנים, תזכרי תמיד להשתמש באמצעי מניעה מתאימים, כדי לפחות להקטין את הסיכונים הבריאותיים, ואת האפשרות לכניסה להריון. וקחי בחשבון שאם את עוד לא יודעת איך עושים את זה, סימן שאת עוד לא מוכנה.