יזיזות עם האקס - מה לעשות?
אובדת עצות
הצילו!!!
⌄
אני בת 34 נשואה (פרודה) עם שתי בנות מקסימות בנות 4 ושנה ו3 חודשים. אני פרודה מזה 3 חודשים, עמוק עמוק בתוך תהליך גירושין שכבר נקבעו מזונות והסדרי ראייה. כעת נותר רק "סיפר" הרבנות. בעלי לא משלם מזונות וגם עשה בעיות עם הסדרי הראייה. הגירושין שלנו מאוד לא יפים בשלשון המעטה מאחר ויש ביננו איזה שהוא סכסוך עסקי בו מעורבות 2 המשפחות. לפני מס ימים הרמתי דגל לבן והחלטתי שנמאס לי מהמריבות ומכל משחקי האגו מאחר ובנותינו נפגעות. לאחר שיחה של 3 שעות הרגשתי פתאום שזה עשה לי משהו... היום שוב בא לגן של הבת שלי מתוך השינוי שעשה עם גישתו ושוב יצא לנו לדבר פנים מול פנים ושוב... הרגשתי שעשה לי משהו... אני אובדת עצות מאחר ואני ממש יודעת כי הקשר הזה הרסני לא התאמנו הן מבחינתתקשורת והן מבחינת אינטימיות. היום אני מרגישה שהוא מושך אותי ופתאום התחיל לסקרן אותי מאוד!! יכול להיות שמאחר ואני יודעת שאולי לא ירצה לחזור כי מדובר פה באגו וכבוד אני רוצה את מה שבלתי ניתן להשגה. אני ממש מתוסכלת מרגישה עצובה ובודדה. מה דעתך בנושא?
ד"ר אורן חסון
יזיזות עם האקס שבדרך
⌄
אובדת עצות יקרה,
יכול להיות שאת צודקת, ושזה קשור למשחקי אגו. בכל מקרה, את יכולה לנצל את הרוח הטובה כדי להגיע להסכם טוב, למען הילדות, ובכלל זה גם למען הסכמים הנוגעים לקשרים שביניכם בעניין הילדות לאחר מכן. לצורך זה, תצטרכי לראות זאת קודם כל לפני העיניים, עוד לפני המשיכה שלך אליו. כלומר, תצטרכי להתאזר בסבלנות עם המשיכה, ולראות איך הדברים עומדים במבחן הזמן.ואם וכאשר תחשבו לחזור להיות ביחד, אל תעשי זאת ללא יעוץ זוגי. דווקא בגלל כל מה שאמרת. אלא אם אין לך בעיה, בשלב הזה, להיות איתו בקשרי יזיזות. בכל מקרה, עדיף להיות גרושים ביחסים טובים מאשר נשואים ביחסים רעים. מה יהיה טיב היחסים האלה, תלוי בכם, ואולי גם ביכולות שלכם להיות בקשר שאינו מחייב.