אהבה ושעמום: מה עושים?

תאריך פנייה: 02.09.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מימי
מה עושים...? 2
02.09.2011 • 18:24

שלום
ד"ר חסון,בהקשר לתגובה שלך לשאלתי "מה עושים...?" ב30.08.11אני יודעת שאתה צודק ואני מעדיפה ללכת אחר הלב שלי ולהיות עם אותו אחד שבו התאהבתי אבל עם זאת אני עדיין לא בטוחה במאת האחוזים מה הסיבה ממנה נובע חוסר העניין שלי בחבר שלי- זה שאנחנו לא יוצאים או זה שהוא פשוט הוא.ובגלל זה אני רוצה לחכות עוד חודש ואז אחרי החודש הזה נוכל לצאת כמו זוג נורמלי למקומות שונים ומעניינים במשך שבוע ואני אבחן את הקשר,האם מעניין לי איתו וכיף לי איתו באותם מקומות או שזה פשוט לא זה. וכך הבחירה שלי תהיה הרבה יותר קלה ושלמה.ויש לי 2 שאלות אליך:1.האם זה הגיוני שבגלל שאני וחבר שלי כל היום בחדר שלי ולא יוצאים אז יהיה לי משעמם איתו ואני אחפש דברים אחרים או שאם אני אוהבת אותו וטוב לי איתו אמור להיות לי כיף איתו בכל מקום לא משנה אם זה חדר או כל דבר אחר?2. אם רק עוד חודש נוכל לצאת נורמלי ולבחון את הדברים יותר טוב ובנתיים יש מישהו שאני מאוהבת בו ונפגשת איתו..אז מה אני אמורה לעשות עם חבר שלי בתקופה הזאת של החודש? (לא רוצה לבגוד,לשקר ולפגוע בו ועם זאת מאוהבת באותו אחד)

ד"ר אורן חסון
מתלבטים, עד שמחליטים
04.09.2011 • 00:09

מימי יקרה,
אפשר לאהוב מישהו ולהשתעמם איתו. הקושי הוא שעם הזמן זה מייגע, והאהבה דועכת. ומה שתעשי עד אז, הוא בחירה שלך. וכפי שכתבתי לך קודם, כל בחירה (וגם אי עשייה היא בחירה), היא גם הפסד, קבוע או זמני של משהו אחר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083