יוזמה ורומנטיקה: מה עושים?
אובדת עצות
בקושי מקיימים יחסי מין...
⌄
אני ובעלי נשואים חודשיים אבל נמצאים בקשר זוגי כבר כמעט 6 שנים והיחסי מין שלנו אף פעם לא היו בתדירות גבוה אלא יותר בכיוון של פעם-פעמיים בשבוע. בתקופה האחרונה אנחנו עושים סקס אולי פעם בחודש וזה נורא מתסכל אותי. כשאנחנו כן מקיימים יחסים אז גם אני וגם בעלי יוצאים מזה מאוד מרוצים ושואלים אחד את השני למה אנחנו לא עושים את זה יותר?!זה לא שאני מאוד מינית אבל זה נורא חסר לי.כשאני מדברת על זה עם בעלי הוא אומר שהוא מאוד נמשך אלי ומודע לזה שאני "אחת הכוסיות" (ככה הוא עונה לי) אבל משהו חוסם אותו פסיכולוגית ושנורא קשה לו ליזום משהו מהסיבה שבתחילת הקשר ועד בערך לפני שנה היינו מתנהגים אחד לשני בצורה "מתוקה" (היינו מדברים בצורה ילדותית אחד לשני וכאילו משחקים אחד עם השני) ולמרות שהפסקנו..מאוד קשה לו לראות אותי בצורה מינית.אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות...לא בא לי שחיי הנישואים שלנו יהיו חסרי מין.אני מאוד אשמח אם תוכלי לעזור לנו...רק בלי הפניה ליועץ זוגי או מיני כי בעלי לא יסכים ללכת...הוא מתבייש לדבר בכלל על הנושא ואני מתוסכלת מזה.
ד"ר אורן חסון
למה לא עושים את זה יותר?
⌄
אובדת עצות יקרה,
מכיוון שאני לא יודע מה באמת מפריע לו, וגם לא איך את משדרת שאת רוצה, קשה לי לענות לך. האם יותר יוזמה שלך כאשר התנאים בשלים לרומנטיקה תועיל? האם זה הפוך, והוא צריך להרגיש יותר יוזם, ומשום מה קשה לו בשל משהו שקשור לתקשורת ביניכם? אני לא חושב שזה קשור ל"התנהגות ילדותית". אחרי הכל, הייתם כך כמעט חמש שנים, והכל היה בסדר, נכון? אולי אתם צריכים דווקא לחזור למשחק הזה. אני לא יודע. את צריכה לנסות דברים שונים, וללמוד מה עובד ומה לא, ויתכן מאד שטיפול מיני קצר יפתור את הדברים. ואם הוא לא מסכים ללכת, בהחלט יועילו, לדעתי, כמה פגישות שלך לבד עם מטפל מיני מקצועי.
אובדת עצות
למה לא עושים את זה יותר?
⌄
תודה רבה לך על התשובה.לא ידעתי שליעוץ זוגי אני יכולה ללכת לבד...אני בהחלט אנסה את זה.
אובדת עצות
למה לא עושים את זה יותר?
⌄
ליעוץ מיני- טעות