התלבטויות בזוגיות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 24.12.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אילנית
לאן אני פונה?
24.12.2012 • 11:02

בוקר טוב,אורן! כתבתי לך ב11.12.החלתתי לתת עוד קצת זמן ולא ללכת.רק הזמן לא לטובתי נרא לי.גם עכשיו הוא לא קובע .בשבת אמר כי בא מרצון אבל לא רוצה להתחייב.עוד אמר שסתם "מציק לך.אני כבר לא זה".אין חיוך צחוק כלום....בלילה לא רצה מגע ומין.בגלל שעושה "חשבון נפש" וכי הוא ב"דיכי"סגור ומופנם..!אני שואלת אותך אם יש טעם לחקות לשינוי?האם "דיכי"חולף אודורש טיפול? גם אני סובלת מחרדות ומקבלת טיפול תרופתי.עכשיו המצב משפיע גם אלי.האמת משהו הזמין אותי לקפה בזמן שהוא אמר לי"תחליפי אותי".לא הסכמתי לקפה. גם הים אני מתלבתת .אולי כן כי אחרת אני עצובה ומדוקת גם?דעתך חשובה לי מאוד

ד"ר אורן חסון
להגיע להחלטה
26.12.2012 • 12:15

אילנית יקרה,
התכתבנו ארוכות אז (כאן), ועכשיו את כותבת לי שאו שהוא לא רוצה או לא רוצה מספיק, או שנגמרה לך הסבלנות. אני לא יכול לדעת אם לא רוצה בך ורוצה מישהי אחרת, או אם הוא בתקופת דיכאון משלו עם רגשי אשם כלפייך, ורוצה להיות בעיקר לבדו או עם חברים (שאולי כלפיהם, בחבורת גברים, אין לו רגשי אשם). תצטרכי להחליט בעצמך, אילנית, מה נכון ומה את רוצה. ויתכן מאד שגם אם האפשרות האופטימית היא הנכונה יותר (כלומר, שהוא רק בתקופת דיכאון ושאחרת כן היה רוצה בך), את צריכה להחליט אם כל הסיפור מתאים לך, ואם את רוצה בקשר עם גבר שמדי פעם ייכנס לתקופות כאלה, שגם מערערות את הביטחון שלך. כלומר, גם התסריט האופטימי לא נראה מאד טוב. אני לא יכול להחליט בשבילך, אילנית. תחליטי. אני יודע שזה קשה, אבל אלו החיים שלך. ויתכן מאד שעם הזמן, ואם תחכי עוד קצת, ותתאכזבי עוד קצת (ואולי להיפך?), יהיה לך קל יותר להחליט...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083