ידידות לאהבה: מה הסיכוי?

תאריך פנייה: 19.06.2014 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מתן
ידידות או זוגיות
20.06.2014 • 00:09

שלום
שמי מתןרציתי להתייעץ בנוגע למצב קלאסי שבדר"כ מופיע בסרטים במציאות עדיין לא הכרתי מצב כמו שיש לי.יש לי ידידה כבר המון זמן היא אחת הידידות הקרובות אלי יש סוג של משיכה מינית או לפחות משיכה שאין לי עם ידידות אחרות שגם איתן יש משיכה אבל אם משווים את המשיכה לידידה הזאת לעומת השאר אז זה משהו שונה אני מניח שבין היתר זה עם רגשאז כמו שכבר רשמתי יש רגש רגש שהתפתח לאט לאט רגש שמוחזק בבטן מצידי ואיתה אני לא יודע האם כדאי ליזום צעד אל עבר הבחורה של חיי שנינו כבר לא צעירים 25+ ואיתה זה מרגיש לי ממש ממש טובאז האם באמת סיטואציות כאלה קורות שלאחר ידידות ארוכה זמן תפתח מערכת יחסים זוגית לאורך זמן?

ד"ר אורן חסון
האם ידידות יכולה להוביל לאהבה?
20.06.2014 • 16:48

מתן יקר,
התשובה הפשוטה היא: כן. דברים כאלה קורים. ובתנאי שמישהו מחליט לפתוח את זה, כי בלי זה, הרי זה לא יקרה לעולם.חשוב על הסיכוי והסיכון. כלומר, אם לא תפתח את זה, אולי תישארו ידידים, אבל הסיכוי שהיא תפתח זאת בפניך מעצמה, אם היא מרגישה כמוך, הוא בערך אפס. כלומר, אם לא תפתח את זה, יתכן שתישארו ידידים, אבל לא תוכל לממש לעולם את ה"ממש ממש טוב" שאתה מדבר עליו.לעומת זאת, אם תפתח את זה בפניה, וזה לא יילך (לאחר שעה, יומיים, שבועיים או שנתיים), אולי גם לא תישארו ידידים אחר-כך. זה יהיה ההפסד. חשוב אולי קודם כל מה אתה מעדיף להפסיד. אחר כך, חשוב עוד על מה שאתה מעדיף להרוויח, ואז תחליט.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
טל
האם ידידות יכולה להוביל לאהבה?
28.07.2014 • 01:22

היי אני לא יודעת אם תקרא את זה .. סביר שלא אבל בכל זאתלי היה את אותו מקרה.. אנחנו היינו חברים הכי הכי טובים.. בסופו של דבר גם הוא התאהב בי אבל לא יכל קשר רציני ולכן זה הסתיים.. אתה בכל מקרה מרגיש אליה משהו.. וזה לא יעלם ככה פתאום ביום בהיר.. זה תמיד יהיה שם.. עד שתקבל את הלא או את הכן..ואם זה יהיה לא.. נכון.. יהיה לך קשה ותתרחק חודשיים.. אבל בסופו של דבר אם הידידות באמת חשובה לך.. אתם תהיו ידידים.. ואם תקבל את הכן.. ואתם לא ילדים קטנים וכן יכולים משהו רציני ( אני מקווה שבמקרה שלך החברה היא לא טיפשה כמו החבר שלי =/) אז כן.. אהבה של חברים טובים לדעתי.. מניסיון.. זה הדבר הכי טוב שיכול להיותזאת העצה שלי:)מאחלת לך המון אושר... והמון שנים עם חברה שלך.. כחברה או כידידה:)