ידידות וקשרים: טיפים והתנהלות

תאריך פנייה: 26.02.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חנצוק
התיעצות
26.02.2010 • 14:50

שלום רב
חג פורים שמח:יצאתי עם בחורה שניי דייטים נוצרה קרבה ואני טעיתי בדרכי שדיברתי הרבה ביקשה דיסקרטיות כי עובדת אצלנו בישוב מרב זה שהתרגשתי מדבר שהולך ולצד חיובי טעיתי ודיברתי פעם 1 סלחה פעם שנייה אמרה שלא סולחת הבוקר נפגשנו לאכול ארוחת בוקר כי היא ביקשה שהביא לה איזה כתבה אלייה בעיתון ואז אמרה בוא נשאר ידידים אם לא הייתה טועה היה יכול להיות מצב אחר אולי ויודע ורואה שכמיה מאוד חזקה יש לי איתה ולא טועה בדברי מה לעשות איך יכול לתקן זאת כי באמת אני מתחבר וארשום אוהב את הבחורה הזאת וחשוב לי לתקן כי מטעויות לומדים אפילו בחיי יכול לטעות כי אם לא מטעויות מי מה נלמדאשמח לתגובה חן

ד"ר אורן חסון
ידידה
27.02.2010 • 20:45

חנצוק יקירי,נכון. כך לומדים. השאלה היא רק אם תוכל ליישם את מה שלמדת בקשר הבא, או בקשר הזה. ועושה לי רושם שזה יהיה רק בקשר הבא. אתה כבר שבועיים-שלושה, ואולי יותר, כותב על שני דייטים עם אותה בחורה. וזה עדיין שני דייטים. אולי הדרך הנכונה היא ללכת על פי דרכה. היא רוצה לשמור על ידידות, צריך לכבד את רצונה. כך גם היא תלמד שלמדת משהו. אולי תנסה שוב בעוד שלושה חודשים או משהו כזה, לאחר שתראה שאפשר לסמוך עליך. ואולי תיעזר בה כידידה להדריך אותך בקשרים אחרים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083