טקטיקה לפיתוי: ערעור בטחון בקשר

תאריך פנייה: 04.09.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מולי
אהבה ראשונה
04.09.2006 • 13:49

היי שלום...אני ממש מבולבלת.. ואולי תוכל לעזור לי.. אני יחסית צעירה בת 19 והיה לי חבר במשך חצי שנה הפרידה הייתה כואבת, הוא לא הפסיק לפגוע בי ועברתי תקופה ממש ממש קשה בה הוא התייחס אליי מגעיל והיה גם עם בנות אחרות .. עכשיו אחרי כמעט ארבעה חודשים הוא רוצה שנחזור ... אני לא יודעת מה לעשות אני מאוהבת בו בטירוף אבל אני מתה מפחד כי יש לנו משבר אמון מאוד מאוד חמור ואני מפחדת להפגע שוב.כמו כן.. פיתחנו מן מערכת יחסים כרגע של פגישות ויחסי מין.. בלי הגדרהמה אתה אומר?

ד"ר אורן חסון
טקטיקה כואבת שפועלת, למרבה הצער
05.09.2006 • 01:48

מולי יקרה,
הוא יפגע בך. אל תפקפקי בזה. את מאוהבת בו בטרוף, כי הוא מערער את הבטחון שלך יותר מאשר בגלל כל סיבה אחרת. אני לא חושב שהוא עושה זאת בכוונה, אבל שתדעי שזו טקטיקה כתובה שמלמדים גברים בסדנאות לפיתוי, כדי להחזיק את הנשים איתם, דרך ערעור הבטחון שלהן, ודרך שמירה על חוסר הודאות שלהן בקשר בהמשכו. זה עובד נפלא, ואחר-כך אני מקבל אלי את הקורבנות שלוקח להן זמן רב להתאושש. צאי מזה כשאת יכולה. או, לחילופין, השארי שם כל עוד מתאים לך, ובתנאי שתביני שזה קשר שלא תתחתני איתו, אלא קשר של נוחות, לעכשיו. אולי ההבנה הזו תוכל לשמור בך מידה מספקת של ציניות, שתגן עלייך. אולי. ואולי ההבנה הזו, אם באמת תגיעי אליה ותפנימי אותה, אפילו תצליח להפוך לזמן מה את היוצרות, והוא יהיה זה שירדוף אחריך. לזמן מה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מולי
טקטיקה כואבת שפועלת, למרבה הצער
05.09.2006 • 16:10

נראה לי שהגזמת אני כולה בת 19 ולא מחפשת שום בעל. אני לא יודעת אני מבולבלת אם לתת לו הזדמנות שנייה כולם מסביבי אומרים לי שממש לא ! אבל הלב שלי...אני מאוהבת בו... ועכשיו אנחנו במן קשר לא ברור...מדברים בטל' וכשנפגשים גם מקיימים יחסי מין.אני לא יודעת מה לעשות עם כל זה...

ד"ר אורן חסון
לקרוא משפט ולנוח.
05.09.2006 • 23:18

מירב יקרה,
אני שמח שקראת משפט אחד מתוך המכתב שלי. עכשיו, בבקשה, קראי גם את היתר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083