טעות ראשונה באהבה

תאריך פנייה: 03.02.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מעיין
שאלה של תיסכול
03.02.2007 • 15:39

היי ד"ר,היה לי חבר כשלושה חודשים אך נפרדנו לאחרונה בשל חוסר הסתדרות בינינו,הבעיה היא שכאשר הכרתי אותו כבר בפגישה השנייה שכבתי איתו ואני מאוד מתוסכלת מכך,לא ידעתי מה אני עושה אז ולא יודעת מה עשיתי עכשיו ...איך נתתי שדבר כזה ייקרה שאשכב איתו כבר בפגישההשנייה,מה זה אומר עליי כבחורה?שאני נותנת בקלות?לא אני ממש לא אחת כזאת יש לי סינון דיי גבוה בגברים אבל עדיין עשיתי את זה ועכשיו אחרי שנפרדנו אני לא מפסיקה לחשוב על זה שנתתי לו כבר מהפגישה השנייה...אומנם היחסים בינינו היו מופלאים וכששכבנו היה לי הכי כיף שבעולם (אני צריכה להזכיר שהפעם הראושנה ששכבנו הייתה בפגישה השנייה איתו אך לאחר מכן שכבנו מספר פעמים)אבל עכשיו אני מאוד מצטערת על כךךך!!כיון שהוא היה החבר הראשון האהבה הראשונה והגבר הראשון שדכבתי איתו(הוא ביתל אותי)!!אני נורא כועסת על עצמי ואוכלת את עצמי מבפנים למרות שאהבתי אותו ונתתי את עצמי מאהבה עכשיו אני מרגישה לא טוב עם עצמי ולא יודעת מה לעשות?!מה דעתך??אטודה לך על תשובתך מראש,מעיין.

ד"ר אורן חסון
תשובה של אהבה...
04.02.2007 • 22:00

מעיין יקרה,
חבל שלא כתבת בת כמה את. יש לזה משמעות. גם למנהגי החברה שבה גדלת, ולמוסר שהפנמת. זו הפעם הראשונה שלך עם גבר, ואולי חשבת לשמור את הבתולים שלך לגבר שבאמת תרצי לנצח. נדלקת עליו, חשבת שהוא האחד, וטעית. כל כך הרבה נשים טועות בזה. את לא יכולה להיות אחת שנותנת בקלות, כאשר נתת עכשיו בפעם הראשונה. נכון? התסכול שלך ברור. אבל כל אחד יכול לטעות. התמסרת למישהו שאהבת, ויש לזה המון המון משמעות. את לא עושה את זה עם כל אחד. את עושה את זה עם מי שאת אוהבת, או שאת לפחות מאד רוצה, ויודעת שתתאהבי בו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083