גירושין וילדים: הדרגתיות וליווי מקצועי
האובדת עצות
פרק ב עם ילדים
⌄
אני בת 35+2 ילדים בת בת 12 וילד בן7 בן זוגי הינו הורה לילד בן 17 וילדה בת 13שנינו גרושים ורוצים להתחיל פרק חדש .בן זוגי לוחץ עלי למגורים משותפים אבל אני אובדת עצות .כפי שציינתי לבן זוגי יש 2 ילדים אד .את הבן ראיתי אולי פעמים כאשר הקשר ביננו נמשך כבר 3 שנים והתחזק מאוד בשנה האחרונה .הבת שלו בלתי נסבלת בהתנהגותה ,בקושי אומרת שלום,לא מדברת עם הילדים שלי אני בטוחה שביתי נפגעת מזה.אני לא יודעת איך לפעול מה לעשות ניסיתי עד עכשיו לא להגיב להתנהג יפה להבין אבל היא לא דיברה עם הבת שלי וזה דבר שפוגע בילדים שלי וזאת כבר בעייה.אני מתחילה להתייאש:(אשמח לקבת המלצותיךתודה מראש
ד"ר אורן חסון
לאחד משפחות באופן הדרגתי ומקצועי
⌄
אובדת יקרה,
למרות הלחץ לזוגיות חדשה, את קודם כל מחוייבת לילדים שלך. דברי עם פסיכולוג של ילדים, ותהיה לך הגושפנקה הרשמית של איך לעשות זאת נכון. חשוב שזה יקרה, כי שני הילדים שלו מבוגרים משלך, ולכן יכולים להיות דומיננטיים יותר. הבת שלו, שלא מפרגנת לכם, מבוגרת מהבכורה שלך בשנה. יש לזה משמעות. אם הוא רוצה מגורים משותפים, הוא היה צריך לסייע ליצור את הקשר בינך לבין הילדים שלו, ובין הילדים של שניכם. זה לא קרה. התחילו לעשות זאת באופן הדרגתי ובליווי מקצועי.