טיפים לשיפור תקשורת בזוגיות

תאריך פנייה: 05.01.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דוד
תפסתי את בת זוגתי מדברת עם האקס
05.01.2015 • 22:07

לצערי תפסתי אותה בזכות זה שנכנסתי לה לפלאפון וראיתי הודעה ״מזל טוב היפופוטם שלי״ לאחר יומיים ראיתי שיחה שלא נענתה ממנו ולאחר מכן היא חזרה אליו 3 פעמים ובפעם השלישית היא דיברה איתו 18 דקות .זה ממש כואב לי וני מרגיש סוג של בגידה. יש לציין שהיא ידעת שאני מאוד קנאי לה ודיברנו על זה שאני פוחד שהיא תיצור סוג של קשר עם מישהו.שאלתי למה היא עשתה את זה היא טענה שהיא סתם זרמה איתו ותוכן השיחה היה על מה חדש בחיים. מציק לי מאוד שהשילה הייתה ארוכה והלב אומר שהיה שם עוד משהו חוץ משיחה רגילה. בזמן האחרון אנחנו רבים הרבה ושאלתי אותה למה היא לא דיברה איתי במקום לדבר איתו היא אומרת שאי אפשר לדבר איתי כי אנחנו רבים כל בזמן.בנוסף כואב לי שהיא לא סיפרה לי על זה וטענה שהייתי מאוד כועס אם היא הייתה מספרת לי .מה עלי לעשות זה לא יוצא לי מהראש כבר כמה ימים. היא גם סיפרה לי היכן היא עובדת וממש נתנה הרבה פרטים חדשים על עצמה שזה ממש מכעיס אותי שלא יבוא אליה איזה יום ״בטעות״.

ד"ר אורן חסון
קשר טוב קשר רע
08.01.2015 • 01:41

דוד יקר,
אני חושב שהדאגה האחרונה שצריכה להיות לך היא השיחות שלה עם האקס. נכון שהשיחות הללו שהיו לה מעמידות אותך באור "צודק" יותר לכאורה, בויכוחים מולה. אבל הויכוחים והמריבות הם אלו שירחיקו אתכם בסופו של דבר, ולא האקס. נכון הוא לטפל קודם כל בתקשורת ביניכם, ולא בקשר שלה עם האקס. טפלו בדרך שבה אתם מנהלים אי הסכמות, ולהניח לחרדות של מי יותר חזק ומי יותר חלש בזוגיות שלכם. כי האקס הוא לא הבעיה. אם אתם מתרחקים זה מזה, אז אם זה לא יהיה האקס, זה יהיה מישהו אחר, או גם אף אחד אחר, שגם זה יהיה עדיף על קשר רע. טפלו בקשר, והיפכו אותו לקשר טוב, ואז לא יהיה לה צורך לדבר עם שום אקס.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083