טיפים לשיפור מערכת יחסים
שני
יש משיכה אבל הרגש לא ברור
⌄
אני וחבר שלי כבר חודשיים ביחד(אני בת 19 והוא 21), יש בקשר הרבה משיכה שבעקבות זאת התחלנו לקיים יחסי מין זמן קצר לאחר תחילת הקשר.מאוד כיף לי ואני נהנת איתו.אבל הבעיה שאני לא מפסיקה לחשוב שאולי איפשהו זה "הרס" קצת את הקשר משום ש"התקדמנו" מהר מדי.אני יודעת שיש גם רגשות הדדיים אבל הם פחות בולטים וזה מפריע לי.איך מדברים על זה?איך אפשר לשפר את המצב?
ד"ר אורן חסון
עניין ובילויים משותפים
⌄
שני יקרה,
לשנות את מה שהיה את לא יכולה. לדבר על זה יכול יותר להזיק מאשר להועיל, כי חששות שלך עלולים להפחיד ולהרתיע אותו. אם הוא יחליט בגלל זה לעזוב אותך מתישהו, הרי זה משום שלא יהיו לו סיבות מספיק חזקות להשאר איתך למרות זה. אם כך, מצאי סיבות טובות אחרות להיות ביחד, מעבר לסקס, כך שהעניין שיהיה לו בך יהיה רב עד כדי כך שלא ירצה לעזוב אותך.ומה שאותי מטריד הוא מדוע את לא חושבת מראש שזה המצב. כלומר, מדוע את אינך בטוחה בעצמך שאת מעניינת אותו מספיק?
שני
עניין ובילויים משותפים
⌄
אין לי מושג מאיפה בא החשש הזה, למרות שהרבה פעמים אני מרגישה שאני טועה , אבל עדיין אני מרגישה ככה לא ברור כלכך למה.ישנן כמה סיבות שיכולות להיות- אני אוהבת/רגילה להרבה תשמת לב וממנו אני מקבלת פחות, אנחנו גרים רחוק ומתראים פעם בשבועיים או יותר סופ"ש,הוא פחות פתוח שלפעמים זה מעלה איזה חשש.אולי אני טועה וצריכה פחות לחשוב על זה, כי למרות הכל בלי ע הרע אנחנו כן ביחד למרות הקשיים(של המרחק בעיקר).ד"ר אפשרי להמשיך את השיחה באימייל?יום נעים.
ד"ר אורן חסון
יעוץ אינטרנטי
⌄
שני יקרה,
אני נותן תשובות כשרות חינמי לגולשים, בהתנדבות, כאן בפורום. מעבר לזה, יש אפשרות של יעוץ אינטרנטי (ראי פרטים בקישורכאן), או בפגישות אישיות, בתשלום.