טיפים לשיפור יחסים: תקשורת וריחוק

תאריך פנייה: 06.04.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חן
תודה על העזרה ד"ר.
06.04.2012 • 01:25

אתה צודק בעניין שאני רוצה אותו יותר מתחשב ומתגמל. ואני בהחלט אנסה את מה שרשמת לי פה. אין לי מה להפסיד מי זה.אבל לגביי עניין האוהב, בזה אני דווקא מאוד בטוחה שהוא אוהב אותי, ורוצה אותי באותה מידה. הרבה פעמים אחרי ריבים כאלה או אחרים, הוא בא ואומר לי כמה הוא מפחד לאבד אותי, ושאני בטוח יעזוב אותו בגלל זה. וגם סתם ככה. ככה שבעניין זה דווקא יש לי בטחון. ושנינו אוהבים וזו היסבה שאני לא חושבת על פרידה (אבל כמובן לא בכל מחיר).אבל לפעמים בתקופות מסויימות, הוא נעלם לי קצת. פחות מדבר, פחות מתקשר, שוכח פה ושם דברים שקבענו. יותר אדיש הייתי אומרת. כל העניין שזה תקופות אצלו, הולכות וחוזרות. לאחרונה היינו בתקופה ההיא זו שפחות אהובה עליי.ושוב תודה רבה לך.

ד"ר אורן חסון
אוירה טובה
08.04.2012 • 11:43

חן יקרה,
בהצלחה. וכשיש תקופה כזו, פשוט אמרי לו שאת מרגישה שהוא מרוחק, ואולי אפילו לשאול אם הכל בסדר (כלומר, נכונות להבין מה עובר עליו ולא להתעסק במה שזה עושה לך ובביקורת שלך על הריחוק הזה), אבל מבלי להתחיל להביא הוכחות, ומבלי להתווכח אם הוא אומר שהוא לא מרוחק. האמירה שלך תהדהד אצלו גם אם הוא לא מסכים איתך, וגם אם את לא רואה תגובה מיידית. הניחי לזה, לאחר מכן, ותני לדברים להתיישר מעצמם באוירה טובה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083