טיפים לשיפור זוגיות: מה לא לפתוח

תאריך פנייה: 07.09.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
ע'
לד"ר אורן חסון - המשך
07.09.2005 • 14:37

המון תודה על התגובה...אכן נגעת בנקודה שלא חשבתי עליה קודם וכניראה שאתה צודק.אני באמת גאה בילדי המקסים מקסים ויתכן שכל הביקורת כלפי בעלי צפה כעת.אני אכן שואלת עצמי לפעמים איך לא ראיתי את כל זה לפני 9 שנים....שאלתי אליך:איך לעשות זאת? האם לשוחח עם בעלי על הכל...על כל תחושתיי?כיצד עלי להתחיל לפעול...לעיתים קל לדבר וקשה לעשות?כיצד אדע בוודאות שאני עדיין אוהבת אותו?המון תודה על הניתוח המהיר ...פורום נהדר!!!ואודה על התשובות.

ע'
בטעות לא שירשרתי - סליחה.
07.09.2005 • 16:17

(הודעה ללא תוכן)

ד"ר אורן חסון
לא לפתוח את הכל...
07.09.2005 • 19:04

ע' יקרה,
מוטב לא לפתוח הכל הכל, אם את חושבת שיש סיכוי טוב שתמשיכו להיות ביחד. קראי שוב את הפיסקה האחרונה שכתבתי לך במכתבי הקודם, שכן היא צריכה לתת לך נקודות התחלה, ועדיף לגעת בדברים נקודה בכל פעם. כי אחרת התחושה שלו תהייה - וואו, אם כל הדברים האלה לא מוצאים חן בעיניה, אז אולי היא בכלל לא רוצה אותי, והאמון שלו בך, כבת זוג שלו לחיים, ייקטן. ואם את צריכה, אולי כדאי שתלכי לבדך לפסיכולוג שהוא גם יועץ זוגי, כדי שיסייע לך בשני התחומים - להבין מה את מרגישה ורוצה, ולהדריך אותך בעשייה מול בן זוגך. ואני ממליץ לך על הספר "כיצד אחד מכם יכול לקרב את שניכם זה לזה" (סוזן פייג', הוצאת מודן). הספר אמנם אינו יוצא מהדיסיפלינה שלי, אבל יש בו הרבה מאד דברים טובים ונכונים. אין לי מושג היכן את גרה, כמובן, אבל לו היית מגיעה אלי, היינו עובדים ביחד על כמה נקודות מעניינות בספר הזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083