טיפים לשיפור זוגיות: איך להפחית לחץ
גלי
לא מתקשר משך היום!!
⌄
שלום,
בעלי לעתיד מתחיל את יום עבודתו בשעה מוקדמת, ומסיים מאוחר לעיתים ב-22:00 בלילה.עם עניין זה אין לי בעיה ואני מקבלת אותו כך, כי אין לו אלטרנטיבה אחרת.הבעיה שלי היא שלעיתים הוא מתקשר אליי רק בסביבות הצהריים וזה מרגיז אותי, כי חשובה לי תשומת הלב ממנו. כשאני אומרת לו שזה מפריע לי, אז הוא אומר שהוא עובד ולא משחק, ושאין מה לעשות, ולפעמים הוא אפילו לא עונה לי, וזה עוד יותר מרגיז אותי כי אני מרגישה שאני מדברת לעצמי ולא איכפת לו. מה לעשות?? אנחנו סתם רבים עקב עניין זה וחבל להרוס זוגיות על טלפון, אבל... מה איתי? הוא שוכח אותי במשך היום ולא נוח לי עם כך... האם שווה להתעצבן???לתשובתך אודה, גלי
ד"ר אורן חסון
לא ללחוץ אם זה ממילא לא עובד
⌄
גלי יקרה,
את כועסת עליו, ומתעצבנת, וזה לא עוזר. משמע שאת כנראה לא מצליחה במה שאת עושה, וצריכה לשנות משהו. כרגע לא רק שאינך מאושרת מהמצב הנוכחי, אלא גם פוחדת שהזוגיות תתפרק. אם תפסיקי לנדנד לו, לפחות תייצבי את הזוגיות.ואז, נסי לעשות את אותו הדבר, בדרך פחות בעייתית, כלומר, במקום לטלפון אליו, לשלוח לו פעמיים או שלוש ביוםSMS, ולתת לו להגיב או לא. אם תשמרי על שקט תעשייתי ביניכם, יש סיכוי שאולי הוא אפילו יטלפן אליך יותר פעמים מאשר עכשיו, כשאת מלחיצה אותו.וכדי להקטין את הצורך שלך בשיחה איתו כאשר הוא לא פנוי, חפשי לעצמך תחליפים: משהו לעשות שיעסיק אותך, או חברה לדבר איתה.