טיפים לקשר מרחוק: איזון וחיבור
רונה
בעיה עם צבא
⌄
י
ו בזמן שהוא היה בחופש קצר מהצבא שלי בעיה.הכרתי מיש ואז העינינים יותר התקרבו ואיכשהוא נהיינו חברים.הבעיה היר שעכשיו הוא בצבא ויוצא מקרים שלא רואים אחד את השני בערך חודשיים וגם לדבר בקושי אפשר.אז מה שקורה זה שבגלל שבקושי נפגשנו ובגלל שלא יוצאלנו מספיק לדבר אז אינלנו יותר מידי נושאי שיחה וגם בכללי הצבא הוא בעייתי,הריחוק הזה.בכל מקרה,שנינו לא יודעים מה לעשות כי האהבה קיימת ואנחנו לא רוצים להיפרד בגלל זה למרות שזה נורא קשה.
עיצות?:+
ד"ר אורן חסון
להרחיב את ההכרות ככל שאפשר.
⌄
רונה יקרה,
מאחר שאיני יכול לפתור את הקושי האובייקטיבי (אין לי קשרים מיוחדים עם שלטונות הצבא), ומכיוון שאתם רוצים להמשיך בקשר הזה למרות המרחק והזמן המצומצם, תצטרכו ליצור איזה שהוא איזון בין הצרכים. חשוב שמצד אחד הקירבה ביניכם לא תהיה מינית בלבד. כי הקשר באמת יהפוך להיות חד מימדי. חשוב שתבלו ביחד, חשוב שתמשיך להיות בו הבטחה לעתיד טוב יותר, חשוב שתיהנו, חשוב מאד שתעשו דברים שיעזרו לכם ללמוד זה את זה, ובין לבין לשמור על הגחלת של משיכה. אבל לא כדבר העיקרי למרות הזמן המצומצם. חפשילעשותדברים ביחד, עם חברים או לבד, סרטים-ספורט-הליכות-הופעות וכן, אפילו משפחה ביחד - כך שילמד לראות ולהכיר אותך בהבטים שונים, ולהעריך אותך ולא רק לחוות אותך כזכרון מיני (ראי למטה את הדיאלוג שלי עם ספיר,כאןוכאן).