טיפים לקשר זוגי: מה באמת עובד?
עידן
אולי יהיה לך רעיון...
⌄
אז ככה.. אם נדלקתי על מישהי במועדון ואחרי שיחה קצרצרה שזרמה ממש טוב עם צחוקים וחיוכים איתה ביקשתי את המספר טלפון בטקט והיא נתנה לי אותו בחיוך אבל אחרי הפעם השניה...איך אני מושך אותה אלי? אני רוצה שהיא זאת שתהיה סקרנית לגבי ושהיא תחכה לטלפונים ממני...אני תמיד נוהג לוותר על המשחק הזה וזה הורס לי.. מה לעשות? איך לא להראות קל להשגה שהיא תתעניין בי יותר...דרך אגב הבחורה הזאת ממש ממש פצצה.... אולי זה מה שמפחיד אותי..
ד"ר אורן חסון
איזה קשר אתה רוצה?
⌄
עידן יקר,
הרבה מאד תלוי באיזה סוג קשר אתה רוצה. יש קורסים שונים שמלמדים איך לפתות נשים יפות, והם טוענים שמה שאתה צריך לעשות זה להיות שונה, ובמקום להחמיא לה, דווקא לערער לה את הבטחון. אני לא אוהב את הגישה הזו, למרות שהיא לא פעם עובדת, כי היא לא יוצרת קשר ממשי, אלא קשר מזוייף, שבו לעולם לא תפתח קשר זוגי טוב ושוויוני. היא גם הורסת את האדם שבך, והופכת אותך לנצלן. ואז, או שהיא תעזוב כי מתישהו לא יהיה לה טוב, או שאתה תשבר, תפסיק להיות מזוייף, והשינוי הזה יפריע לה, כי היא נמשכה למשהו אחר. תלוי מאד באופי שלה, ותלוי מאד באופי שלך.אם אתה רוצה איתה קשר קבוע, נסה דווקא את הגישה הכנה, ואמור לה שבגלל היופי שלה, קבלת עצות להתנהג איתה כמו מאנייק, כדי להיות שונה מהאחרים. אבל החלטת שאתה מוכן להפסיד אותה אם להיות איתה פרושו קשר לא בריא. כי אם יהיה ביניכם קשר, הוא חייב להיות כזה שלשניכם יהיה בו טוב ושוויוני.