קשיים בזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 08.11.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חני
אימא פולניה
08.11.2006 • 10:54

לד"ר חסון שלום רבאני נשואה כשנתיים לפני כשנה וחצי ניסינו להביא ילד לעולם הניסיונות כשלו פנינו לרופא והתברר כי בעיית אי הפוריות היא בעלי .מאז שהדבר נודע לאימא שלו היא לא מפסיקה להשפיל אותי לפגוע בי מחפשת בי כל מיני "דפקטים" קטנים(למה אני לא מדברת הרבה למה את מחייכת רק במסעדה ועוד דברים שולים) קוראת לבן שלה אליה היא רוצה שיאכל את הקציצות שלה ולקבל מחמאות על האוכל שלה (כי הוא אמר שהוא מעדיף את האוכל שלי)קוראת לו לשיחות הסתה כנגדי והוא חוזר הביתה מהפה שלו יוצאים המילים שלה .חשוב לציין שנולד לנו תינוק והוא בן חודשיים וכעת היא מתערבת לנו בגידול הילד ואומרת לי שלא מלבישים בג'ינס תינוק או היא לובשת סוודר ומעיל ורוצה שאלביש את התינוק בקצר כי חם לילד ואני מסכנת את בריאותו בכך שלבוש בשתי שכבות והיא קודחת לבן שלה במוח והוא ממשיך לומר שאני מסכנת את בריאותו למרות שכך אמרו לי להלבישו בטיפת חלב.הבן שלה פשוט מפחד ממנה ולא רוצה לומר לה אל תתערבי תתני לנו לעשות את הטעויות שלנו.הוא החליט שהוא רוצה להתגרש בגלל שאני הלבשתי את הילד חם מידי לטעמו מה דעתך?

ד"ר אורן חסון
לא מתקשרים כראוי.
09.11.2006 • 01:05

חני יקרה,
אני בטוח שהוא לא רוצה להתגרש רק כי את מלבישה את הבן שלך לבוש חם מדי. יש ביניכם כנראה עוד קשיים, ובהחלט יכול להיות, כפי טענתך, שהם מגיעים כולם מאמא שלו. אותה לא תשני. אבל אולי תצליחי לגרום לבן שלה לשים לה גבולות. לפי מצב העניינים כרגע, כשהוא רוצה להתגרש, זה יכול להיות רק תוך תהליך של יעוץ זוגי, כי ברור שאתם כבר לא מתקשרים כראוי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083