בעיות תקשורת בזוגיות
חסויה
אי-מיילים עם סירטונים כחולים
⌄
שלום
יש לי חבר שהוא מקבל סירטונים ממש כחולים באימייל מחברים שלו, אין לי בכלל בעיה עם זה והוא גם שולח לי את אותם המיילם ואנחנו מדברים על זההבעיה היא שהוא שולח אותם גם לידידות שלו, שהוא מסתכל עלים כאחיות קטנות שלו למרות שהפרש גליאם שלהם לא כל כך גדול הן בנות 27 ואני ובן זוגי בני 33 ולי זה מפריע אני לא יודעת אם להעיר לו על כך- בעבר מישהו שעבר אם החברה שבה עבדתי תמיד שלח לי מיילם כחולים ופעם אחת שלחתי את אותו מייל לחבר שלי הוא כעס עליי, "אך אני מרשה שישלחו לי אימיילים ,את לא חושבת שזה מוריד מהערך שלך ואולי יש לו כוונות אליך" וכו.. .ואני מאז לא שולחת לו אימיילים עם כל מיני זיוני.... וכאלה.אני לא יודעת אם לכעוס עליו בגלל זה או להבליג כי לי הוא עשה את אותה סצנה יש לציין שהקשר הזוגי שלנו די רופף וכלל לא יציב ויש לי מאין פחד להפגין את דעתי כי אני לא רוצה לריב איתו (נכון זה טיפשי אני מודעת) מרגיז אותי מה שלי אסןר לו זה בהחלט מותר ואפילו ברור לחלוטיןרציתי לשאול האם המחשבה שלי היא לא נורמלית או שהמחשבה שלי בריאהמקוה שהבהרתי עצמי מספיק אני כותבת זאת עם כעסתודה מראוש
ד"ר אורן חסון
תקשורת גרועה
⌄
חסויה יקרה,
זה נראה לי סביר שהוא מפזר את המיילים שהוא מקבל לכל מי שנמען אצלו מבלי לסנן. אבל אני מתרשם שאת לא באמת חוששת מכך שהמיילים הללו יגרמו לאיזה שהוא קשר לא רצוי עם אחת הידידות שלו, אלא את בעיקר כועסת על חוסר הצדק ואי השוויון. את פוחדת להפגין את דעותייך, והקשר שלכם רופף. כאן הבעיה. לא במיילים שלכם. היחסים ביניכם לא מספיק טובים, התקשורת לא מספיק טובה, ואם אתם לוקחים זה את זו ברצינות, אני ממליץ על יעוץ זוגי כדי ליצור ביניכם קשר טוב יותר, בטוח יותר, פתוח יותר ומאמין יותר.