טיפים לספרים וטיפול מיני

תאריך פנייה: 18.03.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
דנה
אינטימיות
18.03.2006 • 09:04

הי אורןבעיה נוספת יש לי שמטרידה אותי קשותתמיד ידעתי שיש לי איזשהוא סגירות מינית -מן כניסה למצב לחץ אם רק מזכירים לי מיןבעבר חשבתי שנפגעתי מינית אבל אין סיכויי והיום כשאני בוגרת יותר אני יודעת שזה קשור ללחיות את הרגע הזה להכנס למצב אינטימי ולהנות ממנו להיות רק שם ולהיות קשובה למגע ולהרגשה כי במעט פעמים ש"הייתי שם" נהנתי מאוד.עכשיו זה לא שאני לא נהנת ממין בכלל אבל אם בן זוגי לא מציעה או מתחיל עניין אני מבחינתי יכולה בלי מין.אני מרגישה שיש לי קושי להכנס לסטטוס של מצב רגיעה ואינטימיות ולהנות ממנו.יש לי את הבן זוג הכי מהמם בעולם רק שהוא לא התייאש אבל אני מרגישה שהוא גםרוצה שיחשקו בו וזה חסר לו ואני מרגישה שישנה עבודה שאני צריכה לעשות מהצד שליאז אולי תוכל להמליץ לי על ספר ,מאמר,קורס לא יודעת מה משהו שישחרר אותי ויעזור לי לגוון את יחסי המין שלנו למה אני די משיעממת מהתנוחות הרגילות ונראה לי שזה גם פוגע בזוגיות שלנו וחבל אני לא רוצה אז היכן מתחילה העבודה אשמח לכיוון תודה דנה

סתם אחת
אינטימיות
20.03.2006 • 16:43

תרשי לי להמליץ לך על ספר. "אינטימיות" של אושו (ספר קטן מסדרה של כמה) אני הייתי במצב זהה כמו שלך וזה עזר לי מאוד

סתם אחת
אינטימיות
20.03.2006 • 16:43

אני קניתי אותו ב"צומת ספרים" אבל בטוח שיש בכל מקום אחר

ד"ר אורן חסון
ללמוד להיפתח
20.03.2006 • 17:19

דנה יקרה,
לגבי ספרים, לכי לחנות גדולה, וחפשי שם לצד ספרי הפסיכולוגיה גם ספרים העוסקים במיניות, וחפשי את מה שמתאים לך. אולי משהו כמו "האשה – גאוגרפיה אינטימית" יעשה לך את זה, ואולי ספרים אחרים (כמו ההצעה שקיבלת כאן מ'סתם אחת'). חפשי מה מתאים לך. את יכולה להתנסות בסדנאות הקשורות לטנטרה וכדומה, שעוסקות בפתיחות פיזית וגופנית. אבל אולי עדיף שתלכי לטיפול מיני, ותקבלי כלים שיתאימו הרבה יותר לצרכים הפרטיים שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083