טיפים לבחור בקשר

תאריך פנייה: 14.11.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בחור
כיצד לגרום לאקסית להכיר אותי מחדש
14.11.2011 • 09:38

ד"ר חסון שלום
רבאני בחור בן 24,הייתה לי חברה בת גילי למשך שנה,הייתה בינינו אהבה גדולהואמיתית אבל הצלחתי להרוס את הקשר עם הזמן בגלל שקרים שפיזרתי בכל מיני הזדמנויות,השתמשתי בשקרים כדי לא להיכנס לוויכוחים עם בת הזוג על נושאים שהיה לנו עליהם מחלוקת ולא בגלל שבגדתי או שחשבתי לבגוד.אחרי שמונה חודשים עשיתי את כל המאמצים לחזור אליה אבל היא לא הייתה מוכנה בשום פנים ואופן והיא איבדה אמון בי.לאחר תקופה מסויימת של לחץ ותחינות מצידי חזרנו,אולם החזרה לא החזיקה יותר משלושה חודשים.הקשר השני אומנם היה טוב יותר אבל עדיין היו בעיות,בעיקר מצידי,לא הקדשתי מספיק זמן לקשר,בעיות איחורים ועודעכשיו אנחנו פרודים שוב כשלושה חודשים,שוב,אני עושה את כל המאמצים כדי לחזור,חשוב לי לציין שאני מודע למחזוריות בסיפור,אני לא רוצה לחזור אליה רקמתוך הרגל ובאמת עם הזמן אני משתנה ומשנה עוד מרכיבים באישיות ובהרגלים שלי כדי להתאים את עצמי לקשר,זה לא פשוט לשנות אופי,אבל עם האהבה הגדולה שיש בי אליה זה מצליח אבל זה לוקח זמןחשובה לי מאוד העצה שלך,דיברתי עם אמא שלי בידיעתה כדי להבין אם עדיין קיים איזשהו רגש אצלה שאוכל להלחם עליו,השיחה הייתה מעודדת אבל אני לא יודע מה לעשות ואני מפחד לעשות טעות שתציג אותי כאובססיבי.

ד"ר אורן חסון
להיות חדש, להיות סבלני, ולקוות
15.11.2011 • 00:25

בחור יקר,
עושה רושם שכרגע אתה עושה את הדברים הנכונים. ואני מתייחס לאלו שכתבת. האם זה מספיק? – לא יודע. שכנעת אותה פעם לנסות שוב, ועדיין היתה בעיה. האם היא תהיה מוכנה לנסות עוד פעם? אני לא יודע. בפעם הקודמת זה לקח לך 8 חודשים להצליח. זה מצביע על כך שהיא מתקשה לבטוח בך. אני מתרשם שאתה לומד מהנסיון, וזה חשוב. בין אם תצליח לקחת את זה לקשר הזה, או לקשר הבא שלך, חשוב שתלמד שלא לחזור על טעויות. האיזון בין צורך לבין אובססיה הוא עדין מאד, כך שתצטרך לחשוב היטב על מעשיך בכל רגע נתון, וגם זו דרך ללמוד לשלוט בעצמך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083