טיפולי פוריות: טיפול מיני מומלץ

תאריך פנייה: 27.02.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מיואשת
בעייה דחופה
27.02.2006 • 19:51

אני בת 39 בעלי בן 55 אנו נשואים שנתיים ויחד 4 שנים. אנו נמצאים כעת בטיפולי פוריות-אין לנו ילדים. לבעלי יש ילדים מנישואים קודמים.טיפולי הפוריות הכניסו אותנו ובעיקר אותי ללחצים גדולים. היו מצבים שאמרו לנו לקיים יחסים במועד מסויים ונורא לחצתי על בעלי וזה לא הלך. מכל מקום היו מריבות ולחצים והמצב הגיע לזה שאנחנו לא מקיימים כמעט יחסי מין (אנחנו כעת בהפריות). מה לעשות כדי לחזור לשיגרת חיי מין רגילים? על בעלי לא עובדים פיתויים של בגדים סקסיים וכו', הוא צריך אווירה נכונה וטובה. אני לא מצליחה להביא אותנו לסקס. אשמח לכל עזרה.

ד"ר אורן חסון
טיפולי פוריות וטיפול מיני במקביל
28.02.2006 • 02:08

מיואשת יקרה,
זה אכן קושי, כשאת כפויה להכנס למשטר מדוייק מאד, לחוצה בעצמך (כי את מרגישה שזה הצ'אנס האחרון שלך), ויודעת שהוא לחוץ פחות (כי יש לו ילדים) וזה כשלעצמו מלחיץ אותך עוד יותר כי את פוחדת שהוא יאבד עניין, ואת מלחיצה אותו מה שגורם לו לאבד עניין, בין אם בשל התנגדות נפשית ללחץ שאת מפעילה עליו, ובין אם בגלל תגובה אוטומטית ללחצים בנוגע למיניות שלו.טיפולי פוריות הם קשים לאשה, אבל דווקא הגברים הם אלה שתופסים רגליים קרות ומוותרים מוקדם יותר. זו תופעה נפוצה עד שאני מתפלא שאין, בצד כל טיפול פוריות כזה, ליווי של פסיכולוג/מטפל מיני. אני מציע לכם ליזום ולעשות את זה בעצמכם, כלומר, ללוות את התהליך בטיפול מיני פרטי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083