טיפולי פוריות ובעיות מיניות בזוגיות

תאריך פנייה: 07.03.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
תמי
תסכול מהמערכת הזוגיות שלי
07.03.2011 • 18:09

שלום,
אני ובעלי נשואים כמעט 10 שנים .השנהרהאשונה היתה יפה עד שרצינו ילדים.. מאז הכל השתנה , נזקקנו לטיפולי ivf שנמשכו כמעט שנתיים עד שנולדו בנותינומאז , המערכת הזוגית שלנו קרסה, בעלי אונן מידי כמה ימים במקום לקיים איתי יחסים, אני ייחסתי את חוסר קיום היחסים לעייפות.. שגרה ועוד כל מיני , ב- 6 שנים האחרונות בעלי שכב איתי אחת לחצי שנה וגם זה במקרה הטוב ... ששאלתי לפשר הדבר לא קיבלתי תשובות.בשנתיים האחרונות דיברנו על זה לרוב והגענו להבנות שנמשכו בדיוק שבועיים והמצב חזר לקדמותו.. חודשים בלי ,שיחה, כעס, השלמה.. ושוב חודשים בלי .. מכל השיחות עד היום לא הבנתי מה לא בסדר בי/ בו ??בעלי אוהב אותי ( כך הוא אומר) אבל... מעולם לא שמעתי סליחה גם שצדקתי , על יחסי מין אין בכלל מה לדבר הוא לא מסוגל לשכב איתי אלא רק לגמור באוננות .אני מתוסכלת - מה עושים ?

ד"ר אורן חסון
בעיות לא מוכרות במיניות גברית
07.03.2011 • 23:35

תמי יקרה,
טיפולי פוריות הם מכשלה לזוגות רבים, ומשפיעים לא קל גם על היחסים המיניים שלהם, שלא לדבר על הקשר הרגשי. זה קשה, לא כל גבר מצליח לעמוד במעמסה הרגשית ורבים מתרחקים מבנות זוגן, ולא כל אישה מצליחה לשתף את בן זוגה נכון בתחושותיה – רבות עסוקות מדי ב"משימה" שצריך למלא, ושוכחות שגם בן הזוג זקוק לתחושת קירבה כדי למלא את תפקידו לצידה. והסקס – כמטלה שהגבר צריך למלא, גם היא פוגעת בלא מעט גברים.אני ממליץ שתלכו לטיפול מיני כדי לצמצם פערים וכדי להבין מה הקשיים, וכדי שתוכלו להתקרב מחדש.ואגב כך, אני לא יודע איך היתה המיניות שלכם בתחילת הדרך אבל יש גברים שיש להם קושי בפליטה תוך קיום יחסי מין, ויכולים לגמור רק באוננות, בדיוק כשם שיש נשים שהן כאלה. כלומר, הסיבה יכולה להיות אחרת, ולא מה שאת חושבת, אלא שמכיוון ששניכם לא מבינים אותה, אתם משליכים את זה על היחסים ביניכם. לכו לטיפול מיני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083