התמודדות עם מבטים של גברים אחרים

תאריך פנייה: 07.03.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בת 27
חבר שמסתכל על נשים אחרות
07.03.2011 • 17:51

שלום
יש לי חבר כחצי שנה ומאז שהכרנו הוא מסתכל על בחורות אחרות, בהתחלה הוא היה נועץ מבטים, עם הזמן והשיחות הוא הפסיק לנעוץ ורק מסתכל עלהן.כמובן שאני רותחת מזעם שזה קורה ובסופו של דבר מתנפלת עליו בכעס.טוב לנו ביחד עד שאנחנו יוצאים לבלות.השלמתי עם העבודה שגברים מסתכלים כל הזמן, אפילו ליד החברות שלהם אבל אני רותחת מזעם ואני רוצה שזה יפסק, מה עושים ?

ד"ר אורן חסון
איך להפסיק להסתכל על נשים אחרות
07.03.2011 • 23:34

בת 27 יקרה,
את כותבת שהשלמת עם העובדה שגברים "מסתכלים כל הזמן, אפילו ליד החברות שלהם", אבל בעצם לא השלמת. כי להשלים פרושו לקבל, ואת במקום זה "רותחת מזעם". אז להשלים – זו עבודה שלך עם עצמך. ובעיקר, כפי שאת אומרת, שהוא כבר לא נועץ מבטים, אלא "רק מסתכל".כאן, את צריכה גם לבחון את עצמך. אדם שרגיש למשהו, וכשהוא מצפה שמשהו יקרה, כל דבר שנראה דומה לזה, הוא בטוח שזה זה. זה נכון לגבי אדם שלא בטוח בעצמו ובטוח שכל דבר שנאמר מכוון נגדו, ולפעמים גם להפך, אדם עם אגו גדול, בטוח שכל דבר שקורה מצדיק אותו. ארוע בטחוני נראה מצדיק את העמדות גם של מי שבימין, וגם של מי שבשמאל. ולכן, חלק מההתמודדות שלך צריכה להיות אבחנה בין "איום" ממשי, לבין משהו שאינו כזה.כדי להבין טוב יותר את המשמעות לצד השני, אנא קראי את הטיפ השבועי שבאתר שלי, העוסק בנושא "איך להפסיק להסתכל על בחורות". ואולי גם תתני לחבר שלך לקרוא, אם תרצי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083