טיפול רגשי: למה פורום אינו תחליף

תאריך פנייה: 15.09.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ליאור
צריכה ייעוץ פסיכולוגי דחוףף..
15.09.2010 • 01:08

אני יודעת שאתה פסיכולוג ואני באמת צריכה שיעזרו לי כרגע כי אני דיי מיואשתת..הבעיה היא לפני כמה שנים חוויתי משבר נפשי מאוד חמור וטופלתי על כך ועכשיו חזר לי משבר נוסף נורא חמוראני מרגישה שאני משתגעת זה בא לי ברגע אחד אני מרגישה פשוט שאיבדתי תקשורת עם אנשים זאת אומרת שאני כבר לא יכולה לדבר ולשוחח עם אנשים כי אני לחוצה ליד אנשים ליד כל אחת אפילו ליד הוריי או אחיי ואפילו ליד חברתי הכי טובה.אני כבר לא יכולה לדבר אני מרגישה שאני לא יודעת על מה לדבר וכל הזמן לחוצה על מה לדבר נכון שזה נשמע מוזר אבל כך אני מרגישהאפילו אם אין נושא שיחה אני מרגישה שאני חייבת לנתק או ללכת אפילוו עם האנשיםם שפעם היו לי שיחות עמוקות איתם אני פשוט מרגישה שאני משתגעתאני פשוט לא יכולה להוציא את עצמי אלא את הצד הלחוץ שבי לדוגמאא לפני פגישה או שיחה בטלפון אני מרגישה שאני חייבת להכין את המילים מראש בבקשה אני חייבת עזרה מתחננת אני משתגעת.

ד"ר אורן חסון
לכי לטיפול, אם כך.
15.09.2010 • 01:30

ליאור יקרה,
אני דווקא לא פסיכולוג (ראי פירוט אצלי באתר, אם את רוצה, בקישור למטה). אבל את אומרת שאת צריכה טיפול, ופורום אינו המקום לטיפול. יעוץ של שאלה ותשובה בפורום, לא יוכל לפתור לך את העניין שאת מתארת בעוצמות כאלו. לכי לטיפול פרטני, כמו שצריך. במילים אחרות: במקום לצעוק 'זאב זאב', קחי אלה והגני על עצמך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083