טיפול רגשי ושבור לב

תאריך פנייה: 25.01.2010 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
שבורת לב-דחוף
לא מתגברת
25.01.2010 • 06:23

בוקר טוב,כתבתי לפני מספר ימים על היחסים שהיו לי עם המרצה שלי הגיי שדחה אותי ומתעלם ממני ומרגיש לי שאני אויר. חשבתי שאתגבר על הדחייה שלו אבל מסתבר שטעיתי, המצב שלי הולך ומחמיר-ישנהבקושי שעתיים ביממה עם יקיצות וחרדה נוראית, רזיתי המון תוך זמן קצר ולא יכולה לתפקד אך מנסה לעשות הכל כדי לא להיות ממש בתוך זה כמו , להזמין חברים, לצאת כל הזמן ולנסות להיות עסוקה אבל לא הולך לי, המצב רק מחמיר ולכן התחלתי שיחות מטעם קופת חולים לטפל בקושי הדחייה הארורה הזו. לא עוזר לי, המצב כפי שציינתי גרוע! קניתי "רוגען" כדור שינה על בסיס טבעי לישון קצת אבל כלום לא עוזר, שוב יקיצות, שוב שעתיים שינה ביממה ושוב בכי ותשישות.מה עושים???תודה ויום טוב,

ד"ר אורן חסון
טיפול
25.01.2010 • 08:50

שבורת לב יקרה,
ראי, את כותבת שאלה זו שוב ושוב גם כאן וגם בפורומים אחרים. קבלת תשובה מד"ר חן נרדי לפני כמה ימיםכאן, וממני, לפני שבועיים וחצי,כאן. מתברר גם שיש לך עניין לא סגור עם אביך. את לא פותרת לעצמך את האכזבה והדחייה שלך כבר זמן רב, ומצבך מחמיר. החלטת לקחת את הפתרון האחרון שהצעתי לך בזמנו, אם שום דבר אחר לא עוזר, והוא ללכת לטיפול. תני לטיפול הזה צ'אנס. אני מניח שרק התחלת. בפורומים לא תוכלי להעזר יותר משנעזרת עד כה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שבורת לב-דחוף
טיפול
25.01.2010 • 11:35

תודה ד"ר אורן חסון. מצטערת שהתפזרתי, גם אילו ידעתי זה עוזר לי לרגע של התפרקות (אולי מעיד על חוסר אונים?).כן, היו לי בעבר המון בעיות עם אבי, היום הוא מבוגר ואינני נוגעת בכך ומתיחסת אליו בכבוד אך זה הקשה על חיי וכנראה שהותיר בי משקעים קשים!!!הטיפול אכן בשלבים ראשונים ואני מקווה שזה יעזור במהרה. אחרי כמה זמן אם אפשר לדעת, יש סיכוי לשינוי?תודה ויום טוב,