טיפול מיני: שחרור עכבות

תאריך פנייה: 02.09.2005 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
דנה
בעיות במיטה
02.09.2005 • 14:03

שלום,
אני ובעלי נשואים שנה (יחד 3 שנים) וחיי המין שלנו לא משהו לדעתי, אני די נמשכת אליו באופן כללי אבל במיטה הוא פסיבי מדי לטעמי, בקושי יוזם. דברנו על זה והוא אומר שאני מאד מושכת אותו ולא זו הבעיה אלא שהוא פשוט מפחד מסרוב. יש לציין שהוא אדם די סגור ועצור רגשית אבל בעל אוהב ומקסים, נאמן וטוב. פשוט לא מושך אותי להיות תמיד היוזמת והאקטיבית במהלך היחסים. עוד דבר שמפריע לי במיטה כשאנחנו שוכבים אז הוא רוצה שאני אגע בו במקומות ספציפים תמיד אותם מקומות עד שהוא יגמור ואני מרגישה שזה כל כך מכני וזה מגעיל אותי "ללחוץ על אותם הכפתורים" כל פעם מחדש. בא לי שהוא יהיה מלא תשוקה כלפי וילהיב אותי במיטה אבל זה ממש לא קורה, אני מרגישה קצת כמו רובוט.

ד"ר אורן חסון
שחרור עכבות
03.09.2005 • 20:57

דנה יקרה,
לכו לטיפול מיני, כדי לברר מה אתם יכולים לעשות כדי לרענן, וגם כדי לסייע לו להשתחרר מהעכבות שלו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
דנה
שחרור עכבות
04.09.2005 • 10:29

שלום
שוב, אני חושבת שאולי לא הבנת את כל התמונה, לי יש גם חלק גדול מהאחריות לבעיה, אני יודעת מה לעשות כדי לגרום לו להשתחרר ולא נעים לי להגיד אבל זה מגעיל אותי. אני יודעת בדיוק מה לעשות כדי לגרום לו להנות אבל גם נמאס לי להיות האקטיבית וגם זה מרגיש לי טכני. אני לא יודעת אם הוא יסכים שנלך לטיפול זוגי. בדיוק שכנעתי אותו ללכת ליעוץ זוגי שאנחנו אמורים להתחיל החודש ובנוסף גם טיפול מיני? זה יהיה קצת יותר מדי. אולי יש לך איזו עצה בשבילנו בלי לשלוח אותנו לעוד טיפול. תודה.

ד"ר אורן חסון
טיפולים
04.09.2005 • 11:26

דנה יקרה,
לא מעט מטפלים מיניים הם גם מטפלים זוגיים. עושה רושם שאתם זקוקים לשני הדברים גם יחד. לפיכך, לכו למטפל אחד (או אחת) שיוכל לטפל בכל מכלול הקשיים שלכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083