טיפול מיני - פתרון לקשיים זוגיים
יוני
מה עושים??
⌄
שלום,
אני בן 25 נשוי מספר חודשים לבחורה בת 23 שאני איתה כשבע שנים כבר... אני מאד אוהב אותה ואני יודע שהיא אוהבת אותי, אך יש לנו ה-מ-ו-ן בעיות.אחת מהבעיות המרכזיות היא שאני מרגיש שהיא לא נמשכת אלי, או יותר נכון לא נמשכת לאף אחד.. זאת אומרת אני אף פעם לא מרגיש שהיא מעונייינת או צריכה קטע מיני.. וכשהיא כן רוצה ויוזמת - אני יודע שזה בשבילי.. ולכן אני לא חושב שהיא באמת נמשכת אלי. בנוסף לכך, אחרי שדחינו את הסקס הראשון שלנו לאחרי החתונה- כי זה מה שהחלטנו עוד מההתחלה, לאחר החתונה נוצרה בעיה שממש כואב לה כשאני מנסה, אבל באמת כואב לה עד כדי דמעות לפעמים, וכשאני רואה אותה ככה אני פתאום מפסיק לתפקד כי אני לא מעוניין להכאיב לה עד כדי כך וזה מוציא אותי מכל האווירה שהייתה עד לפני חמש דקות... בגלל כל זה נוצר מצב שאנחנו מגיעים לקטעים אינטימיים פעם בשבוע - שבועיים כאילו אנחנו נשואים 50 שנה.. כשברור שאני רוצה הרבה הרבה יותר... ואז אני במצב שבו אני רק יכול לעשות טעויות - שכרגע לא קרו עד עד היום במעשי אבל קרו על גבי האינטרנט, אפילו נכנסתי לדברים שאני לא נמשך אליהם בכלל!!!בקיצור הבעיה הזו רצינית, והחלק הגרוע הוא שיש לנו עוד המון המון בעיות, שחלקן נבעו מהבעיה הזו כמו אמון שלה בי שנפגע אנושות אחרי שהיא גילתה כל מיני דברים שעשיתי באינטרנט. יש לנו גם בעיות בלי קשר, המון ריבים, עצבים וויכוחים בבית על שטויות... אני ממש מרגיש שאנחנו מעצבנים אחד את השני במלא דברים ממש בלי סיבה וזה משגע אותי! אני לא מבין למה, אבל זה המצב...אני באמת באמת אוהב אותה, והיא חשובה לי יותר מעצמי.. אנחנו כמעט והתגרשנו לפני כחודשיים וממש בסוף החלטנו יחד לתת לזה עוד צאנס.. והמצב לא משתפר.. אני לא יודע לאיזה תשובה אני מחכה כאן, אבל אני אשמח להתייחסות לבעיות ולמה אפשר לעשות הלאה..
ד"ר אורן חסון
טיפול מיני
⌄
יוני יקר,
התשובה היא מאד פשוטה: אתם חייבים טיפול מיני. חפשו מטפל מיני באתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני), ויתכן מאד שמרבית הקשיים הזוגיים שלכם ייפתרו.
יוני
טיפול מיני
⌄
אתה חושב שבאמת העניין הזה יוצר המון בעיות שלא קשורות בכלל?
יוני
טיפול מיני
⌄
אני חייב לציין שאפילו הגעתי למצב שאני משקר לחבר שיודע על המצב שהלכתי לזונה בלי שהלכתי בכלל שזה מבחינתי תחתית המדרגה.. אני ממש לחוץ מכל המצב במיוחד מהסיבה שאנחנו עובדים, גרים ונמצאים בארץ זרה ורחוקה, ולמיטב ידיעתי כל הטיפולים הללו הם טיפול ארוך וממושך ובוודאי לא משהו קצר שנוכל לעשות באחד מהביקורים שלנו בארץ.. אנחנו ממש אובדי עצות.. :-/
ד"ר אורן חסון
כן
⌄
יוני יקר,
כן.
ד"ר אורן חסון
טיפול מיני
⌄
יוני יקר,
והנה, אתה מסביר בעצמך עד לאן זה לוקח אותך, וזה סימן שזה משמעותי בשבילך. אבל יותר מזה – לה יש בעיה פיזיולוגית שניתנת לפיתרון. וכשכואב לה, לא פלא שהיא לא רוצה להיות איתך בקטע המיני, ולא פלא שאתה מרגיש שהיא לא נמשכת אליך. זה כואב לה! ואז אתה הולך לאינטרנט, או לזונות, אתה מתרחק, והיא מרוחקת ופגועה וחסרת אונים. בודאי שהכל מתנקז לשם.אתם יכולים ללכת לטיפול אולי גם שם. אבל מה שלא תעשו, וגם אם לתקופה קצרה – חיוני, חשוב מאד לשניכם, ותקבלו סיוע מקצועי ממוקד. גם אם הוא לא יפתור הכל בתקופה קצרה (ואני גם בזה לא בטוח), הוא יפתור את העניינים לפחות חלקית, תבינו טוב יותר מה קורה לכם, ותדעו מה צריך לעשות כדי לפתור לגמרי.
רונית
טיפול מיני
⌄
יוני, הליכה לזונה היא בשום פנים ואופן לא פתרון לבעיה! היא אפילו לא הרגעת הסימפטום. עליך, ואני יודעת שהדבר אינו קל עבורך, לנסות למצואטיפול מיניאמיתי. אם לא תעשה זאת מצבך רק יחמיר.