טיפול מיני: פתרון למשבר זוגי
מיכל
העדר יחסי מין
⌄
אני בת 32 נשואה 5 חודשים, אוהבת את בעלי מאוד אך יש לנו בעיה.הבעיה התחילה כבר ביום הראשון שהתכוונו לקיים יחסי מין , איבר המין של בעלי לא הזדקף, חשבתי מן הסתם שזו בעיה של התרגשות או לחץ, אבל מהר מאוד הבנתי שיש בעיה כלשהיא, פתאום גיליתי שבלעדי כדורי ויאגרה הוא לא מצליח לקיים איתי יחסים, למרות שחלק מאוד קטן מהפעמים הוא הצליח ללא כדורים, אבל רק אחרי תקופה של שבועיים לערך שלא שכבנו,שכחתי לציין שבעלי הוא בן גילי (32) , כהתחמקות מהבעיה שלו הוא תמיד אמר לי עוד לפני החתונה, שלא נעים לא לעשות רעש מכיוון שהיינו בבית של הוריו, שהמזרן לא יציב....ועוד 1000 תירוצים שונים.בכל זאת התחתנתי כי חשבתי שיהיה יותר טוב אם נהיה לבד בבית שלנו, ואז עדיין המשיכה הבעיה , היום הוא לא שוכב איתי וגם עד שאני רוצה ל"ענג" אותו כדי לגרום לו לזיקפה הוא כבר מגיע לאורגזמה ולא מצליח להחדיר אותו כבר, מה גם שזה רק בשילוב של סרט פורנוגרפי במקביל , יש לציין כי בעלי עבר ניתוח בדרכי השתן בגיל 24 בארה"ב ואמרו לו שכנראה תהיה לו בעיית זיקפה, אבל גם הכדורים לא עוזרים וגם אין לו בכלל חשק מיני כאילו שהמטרה שלו בלבד זה לעשות ילד וזהו מעבר לזה שום דבר לא משנה , הוא לא כל כך מודע לכעס שלי למרות שכמה פעמים הוא הרגיש שכעסתי על זה בל תקף אותי בגישה כזו שרק מין יש לי בראש,ושאצלי זה לא טבעי שאני דורשת שבעלי יתנה איתי אהבה.בעלי מתכחש לבעיה שלו ולא נראה לי שיש פיתרון לכך ?ואני נאכלת מבפנים כואב לי מכיוון שאני אוהבת אותו, אבל קשה לי אני מחפשת את התשוקה וזה חסר לי .עזרתך בבקשה .........מיואשת
ד"ר אורן חסון
טיפול מיני, או...
⌄
מיכל יקרה,
אתם זקוקים לטיפול מיני. בדרך זו או אחרת, כמעט לכל דבר יש פתרון שיספק את שניכם. הוא כנראה חושש מענייני תדמית בעינייך, ומעדיף להדחיק את זה. תצטרכי להעמיד את זה בפניו כדרישה שלך, כי אחרת תצטרכי אולי להסיק מסקנות. זו הרי לא העיסקה שעשית כשהתחתנת איתו.