חיזור נשים: טיפים וטקטיקות
סיגל
בחור שאני חושבת נידלק עליי
⌄
לד"ר אורן חסון שלום רב.שמי סיגל ואני עובדת במעדניה וביחד איתי עובד איתי ידיד שעובד שם גם כןאני חושבת שהוא נידלק או מחבב אותי, כי כל הסימנים מראים בדיוק כך.הוא למשל בא עד למקום שאני עובדת במיוחד ומביא לי דברים שאני צריכהכגון: סכין עם אני צריכה לחתוך משהו,או קופסאות, בקיצור הוא מתנדב מיוזמתו לעזור לי.מכיוון שרציתי לשאול אותו בנוגע למה שהוא מרגיש כלפייאכן שאלתי ותגובתו היתה כך: "לא אין לי רגש כלפייך יש לך חברה השתגעת?"ברור לי שהוא מדחיק את רגשותיו כלפיי אבל לא ברור לי למה?כל פעם הוא מביט עליי, ומחייך ומדבר יפה וגם מתעניין בי ושואל עליי דרך חברותייהשאלה מה אני עושה?מה ניראה לך עוד אני צריכה לעשות כדי שהוא יגיד שהוא מחבב,מעריץ, מעריך? מה?למה הוא מתחמק ומאחורי הגב שואל עליי?מה המניעים שלו?אשמח עם תיתן לי תגובהבקשר לבחור שאני אוהבתהמשך יום נעים סיגלותודה רבה
ד"ר אורן חסון
חיזור של נשים: איך הן עושות את זה?
⌄
סיגל יקרה,
לא כתבת בת כמה את, וזה אולי משנה, לפחות כדי להבין ממה נובע חוסר הנסיון שלך.יש כמה אפשרויות:או שהוא באמת מעוניין בך, ואז תשובתו באה מתוך מבוכה.או שהוא באמת לא מעוניין בך, אלא סתם נחמד אליך.אלא שבכל מקרה, את חסרת נסיון, ולא יודעת איך ללכת סחור סחור, כאשר ההליכה הישירה, לשאול אותו מה הוא מרגיש כלפיך, מרחיקה אותו. כי אם הוא באמת מעוניין בך, אולי הוא לא רוצה להסגיר את עצמו, מפחד שתלגלגי עליו, או מפחד שתגידי לו שאת לא רוצה אותו, והוא ירגיש פגוע. את צריכה ללמוד, לכן, להתגבר על הצורך שלךלדעתבדיוק מה הוא מרגיש, ובמקום זה לעסוק בפיתוי. למשל, להזמין אותו לקפה או לפיצה, או לבקש ממנו סיוע בדברים שאת צריכה, ולפעמים גם בדברים שאת לא צריכה, לשאול לדעתו על דברים שונים, כולל למשל על התסרוקת שלך או על בגד או נעליים שקנית. וכך, את תצרי מצבים שבהם תוכלו להיות ביחד ולדבר, ובעיקר, וזה יותר חשוב, תתני לו מספיק מקום וזמן ליזום הלאה להמשך, אם זה באמת מה שהוא רוצה. זו דרך נשית מקובלת יותר, ומאד מאד יעילה. צריך ללמוד אותה, אם זה לא בא לך טבעי.
סיגל
חיזור של נשים: איך הן עושות את זה?
⌄
תודה רבה עזרת לי מאודהמשך יום מקסים,סיגל