טיפול מיני: פתרון לבעיות מיניות
אנונימוס
נרקוטיקה וסקס
⌄
אני בת 40, מזה שנה וחצי סובלת מכאבי גב כרוניים, עברתי כבר את כל הבדיקות והטיפולים האפשריים וכעת מטופלת באוקסיקודנטין, לאחרונה הצלחתילרדת מ120 מ"ג 80 מ"ג ליום אם אני מוסיפה אסיבל. (הכל בפיקוח מרפאת כאב)הבעיה היא שהליבידו שלי ירד לאפס, ואני פשוט לא נהנית מסקס. זה לא שאני לא מוכנה, אלא שבן זוגי לא רוצה כי הוא מרגיש שאני לא נהנית (פעם הייתי מאוד אורגזמית אז ההבדל מאוד בולט) ואני לא יודעת לזייף.ניסיתי כל מה שאני יכולה: ויברטורים, ביגוד סקסי, סופי שבוע, כלום לא עוזר,הוא נורא מנסה אבל לי לא קורה כלום ואז הוא פשוט מאבד את החשק.אפשר לומר שבחצי שנה אחרונה אולי עשינו 5 פעמים סקס ורק כשאני שותה הרבה ( כן אני יודעת לא מומלץ עם כל הכדורים)עכשיו הוא פשוט לא רוצה, הוא טוען שאין לו אף אחת מהצד, ןשהוא מאוד אוהב אותי, אבל אני מרגישה שהיחס שלו השתנה.אני לא מתכוונת לבלוש אחריו, אפילו נתתי לו אישור לצאת החוצה אם הוא רוצה , רק שישתמש בקונדום, אבל אני לא באמת יכולה לעמוד בזה...אני לא יודעת מה לעשות, בנוסף לכאבי התופת שלי אני עכשיו גם בדיכאון מזה, אנא עזרו לי.
ד"ר אורן חסון
טיפול מיני
⌄
אנונימוס יקרה,
אתם מקרה קלאסי שזקוק לטיפול מיני. עם רקע של בעיות רפואיות, תרופתיות ומשקל, עם חוסר בטחון, אלכוהול, וירידת חשק מיני, יש לכך כנראה פתרון שהתשובה לו נמצאת אצל אדם מקצועי. חפשי באתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני), מטפל באזור מגורייך.