התמודדות עם כאב וקשר זוגי
מישהי
מצאתי את הפורום הזה בדיוק בזמן
⌄
אחרי כמה פגישות סוערות שהיו בינינו הכל התגלה, זה היה נורא ואיום למשפחה שלי ולמשפחה שלו, הוא ניתק איתי את הקשר לגמרי , לא מוכן אפילו להגיד לי מילה אחת או לענות לי, נעשיתי אובססיבית לגביו, אני יודעת שאם היה שומר איתי על קשר כלשהו היה לי יותר קל , אבל המחשבה שנדחיתי על ידו, אחרי כל מה שהיה , אחרי כזו אנטימיות, קשה לי להבין את זה, - בהגיון זה מובן- הוא אינו רוצה לפרק את המשפחה שלו, הבטיח לאשתו והוא רוצה להיות הוגן, גם אני לא רוצה לפרק את המשפחה שלי , אבל למה הניתוק הזה צריך לקרות למה למה למה ? איך זה יכול להיות שהוא לא רוצה אפילו לדבר איתי רק לכמה דקות למה אי אפשר להשאר ידידים לפחות? אנא ענה לי תשובה תודה
ד"ר אורן חסון
אני לא בטוח שתאהבי את התשובה שלי
⌄
מישהי יקרה,
קל להבין את הכאב שלך, ואת העלבון. אבל את אגוצנטרית מכדי להבין את החרדות שלו. המאהב לשעבר שלך הבטיח לבת זוגו שלא לראות אותך ולא לדבר איתך. הוא כנראה החליט שבת זוגו היא האשה המשמעותית בחייו, ולכן הניתוק הכרחי עבורו. אלא שאת לא אוהבת אותו מספיק כדי להבין שהוא במצוקה, ושלכן הוא מעדיף שלא לראות אותך. במקום זה את עסוקה בכאב ובעלבון שלך. לו היית אוהבת אותו, היית מתחשבת יותר בצרכיו, ועוד קודם לכן, רואה אותם.ובאשר לקשר האישי שלך עם בן זוגך, נדמה לי שאת לא רואה גם אותו. האם הוא היה מוכן שתמשיכי בקשרי ידידות עם המאהב שלך?אני מתרשם שכדאי שתגיעי ליעוץ זוגי עם בן זוגך, כדי להחליט קודם כל אם יש לכם מה לעשות ביחד (כי נדמה לי שאת שם רק בשל נוחות, ולא כי את באמת רוצה להיות איתו), ואם כן, אז ללמוד לעשות את זה נכון. כרגע, אתם כנראה לא יודעים איך לעשות את זה. לו הייתם יודעים, היית חושבת אחרת ומתנהגת אחרת.ואם את חרידה להעלות את היחסים ביניכם לתהליך זוגי, כדאי שתתחילי בהליכה לטיפול אישי, כדי ללמוד מה את באמת רוצה, ואיך להשיג את זה.