טיפול מיני - מה עושים?

תאריך פנייה: 10.04.2006 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
אור
עזרה בבקשה
10.04.2006 • 15:17

שלום רב
לפני כשלושה שבועות התחתנתי עם בחיר ליבי לאחר תקופה של שנה שיצאנו יחד. במשך תקופת הרווקות קיימנו יחסים אך ללא חדירה, את זאת רצינו להשאיר לאחרי החתונה. בכל תקופה זאת לא הייתה שום בעיה לחבר שלי להגיע לזיקפה מלאה.כמובן שעצם זה שדחינו את החדירה הגביר את הציפייה אליה ומאוד חיכינו וציפינו לכך.לאחר החתונה כל פעם שניסינו לקיים יחסים מלאים סוף סוף, הוא הגיע לזיקפה אך לפני החדירההוא איבד אותה.חיכינו מבלי לדבר על זה כי ידעתי שהוא מואכזב מאוד מעצמו והוא לא דיבר איתי על כך, אך ככל שעברו הימים כך ראיתי שהוא נהיה יותר ויותר מתוסכל מכך והעיקר הוא שהוא ממש לא מדבר איתי על כך.למרות שאני רואה שהוא כן משתדל וזה קשה לו וברור לי שהוא נמשך אלי, בזמן קיום היחסים אני מרגישה מאוד לא נשית ולא מושכת בגלל העניין הנ"ל. אבהיר ואומר כי אני מרגישה כך רק בזמן קיום היחסים כיוון שבשאר הזמן הוא מאוד מחמיא מפרגן ונותן לי תחושה טובה. בגלל ההרגשה הזאת, אני מגיבה בצורה שאני חושבת שפוגעת בו, אני מסתובבת וכל ההתלהבות שלי יורדת. אני בעצם משדרת לו שאני מאוכזבת.מכיוון שאני רואה את התסכול העמוק שלו, החלטתי שלמרות שהוא לא יוזם שיחה על כך אני אזום את השיחה. הבהרתי לו כי זה לא מה שהכי חשוב לי ואני בטוחה שזה בגלל ההתרגשות ולא אכפת לי שזה לא עכשיו ואני בטוחה שזה יסתדר. אך השיחה הזאת כנראה עוד יותר החמירה את המצב כיוון שהוא הרגיש שאני מרחמת עליו וזה גרם לו להרגיש "לא מספיק גבר".במכתב שכתב לי הוא כתב כי הוא מרגיש שאינו מספק אותי מהבחינה הזאת שהיא מאוד חשובה לו וכי הוא מאוד מתוסכל מזהאתמול הוא סיפר לי כי הוא סיפר על כך לאימו על מנת שתעזור לו ויצא שאימו העבירה את זה הלאה. נפגעתי עד עמקי נשמתי מזה ומאוד מאוד כעסתי על כך ואני חושבת שבצדק. הוא גם חושב שהוא עשה טעות שסיפר לאימו דווקא.כעת אני ממש לא יודעת מה לעשות, מצד אחד אני מאוד כעוסה על כך שסיפר לאימו וקשה לי אפילו לדבר איתו אך מצד שני אני מאוד רוצה שהעניין של המין ייפתר כי אני רואה שזה מאוד כואב לו ומפריע לו. ולכן אינני יודעת אם לדבר איתו בכלל עכשיו, ואם כן - על זה?,ו איך להסביר את הסדר עדיפויות שלי מבחינת מה שהוא עשה שפגע בי או לומר לו שלא חשוב ושזה יסתדר.. האם להבהיר לו שזה חשוב שנדבר על זה או שזה עוד יותר דוחק אותו לפינה?אני ממש אובדת עצות, חדשה בתחום הנישואין, יחסי מין ויחסים עם המשפחה שלו בייחוד עם אימו.מה עלי לעשות????אודה מאוד מאוד לעזרתךבכבוד,אור

ד"ר אורן חסון
ליל כלולות שלא הלך - לא ספור גדול
10.04.2006 • 15:59

אור יקרה,
זה לא סיפור גדול, אלא אם לוקחים את זה קשה. חבל שזה דלף, אבל זו אינה אשמתו. לכו לטיפול מיני והכל יסתדר. וכדי להתעודד, קחו בהשאלה ב- DVD או וידיאו את הסרט "קינסי". תראו, ותבינו למה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אור
ליל כלולות שלא הלך - לא ספור גדול
10.04.2006 • 16:21

לא מדובר רק בליל הכלולות, זה מהחתונה ועד עכשיו. האם אתה סבור שעללינו לנסות לשוחח על כך לבד קודם או לבקש ממנו ללכת לטיפול מיני?אני שוב חוששת שאם נדבר על זה זה יגרום לו להרגיש לא טוב, אא"כ זה הכרחי.תודה שוב

ד"ר אורן חסון
אחר-כך זה רק ספיחים
10.04.2006 • 17:55

אור יקרה,
בדיוק מה שאמרתי. לכו לטיפול מיני. ואם תספיקו לראות ביחד את ליל הכלולות שבסרט קינסי קודם (קינסי היה זה שכתב את דו"ח המיניות של גברים ונשים בארה"ב בשנות השלושים והארבעים, וליל הכלולות שלו היה על הפנים - והוא לקח את זה משם, אמר שאם לנו יש בעיה, היא בטח קיימת אצל רבים. אם כך, בטח שיש לזה פתרון. וכהן המיניות האמריקאית, הרבה זמן לפני שהפך להיות כזה, הלך לטיפול מיני. הסרט יעזור לכם להבין שזה לא סיפור, ולהמשיך משם לטיפול מיני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אור
אחר-כך זה רק ספיחים
10.04.2006 • 19:29

חג שמח והמון תודה!יישר כח על העזרה הגדולה שאתה מעניק לגולשים