טיפול מיני: מה לעשות?

תאריך פנייה: 15.03.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נואשת
בעלי לא נוגע בי בכלל שוקלת להיתגרש
15.03.2011 • 10:32

אני נשואה 4 חודשים בלבד אני בהריון בחודש 7 שהכרתי את בעלי לפני שנה וחצי אמא שלו בדיוק נפטרה וגם היחסי מין שלנו היו זוועה והוא לא היה נוגע בי בתירוץ שאין לו חשק לזה כרגע. גם היום שאנחנו כבר נשואים הוא לא מתקרב אליי ולא מקיים איתי יחסים רק אם אני יבוא אליו וזה גם אחריי כמה פעמים שאני מקבלת דחיות. שאני מדברת איתו על כך הוא אומר לי שבגלל המצב הכלכלי הקשה זה לא בראש שלו עכשיו. יש לציין שיש לנו הרבה בעיות כלכליות כי לבעלי יש חובות. אני רק בת 29 ורוצה מאוד חום וחיבה ומפחדת שזה מה שייגרום לי להרים ידיים וללכת.. הוא לא מוכן לישמוע על שום טיפול כבר חשבתי לתת לו איזה כדור להגברת החשק מבלי שהוא יידע מרוב ייאוש.... בבקשה עזור לי לא רוצה לפרק את המשפחה..

ד"ר אורן חסון
לטפל, לוותר או להיפרד. זה מה שאפשר.
15.03.2011 • 22:54

נואשת יקרה,
יתכן שיש לו בעיה עם ההריון שלך, אבל מכיוון שאמרת שגם כך יחסים המין שלכם היו זוועה, הבעיה עמוקה הרבה יותר, והמשמעות של זה היא שאתם צריכים ללכת לטיפול מיני. הבנתי שהוא מתנגד לזה, אבל למרבה הצער, כנראה שללא זה, זה לא יעבוד, כך שתצטרכי לעמוד על זה בתוקף. אלא אם את חושבת שלשמור על המשפחה שווה יותר מאשר לעמוד על ההליכה לטיפול. כלומר, יתכן שכל היתר כל כך טוב שתלמדי להסתפק במה שיש. אחרי הכל, זו החלטה שלך.בכל מקרה, לפני שתעשי החלטה כזו, לכי קודם למטפל מיני שעוסק גם ביעוץ זוגי. לכי לבד אם הוא לא רוצה להצטרף. התחילי, ושמעי עצות מבעל מקצוע. אחרת, את מנהלת דיון בינך לבינך בתחום שאת באמת לא מכירה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083