טיפול מיני: לאן לפנות?
הדר
אי קיום יחסי מין
⌄
שלום
אף פעם לא השארתי שאלות בפורומים אך אנסה את מזלי. אני בת 26, נשואה שנתיים לבן 34, שנינו בריאים, משכילים, עובדים ובגדול חיים באושר. עם זאת איננו מקיימים יחסי מין. התהליך היה כזה: אנו נמצאים יחד ארבע שנים. לאחר שנה בעקבות שינוי מקום עבודה של בעלי, לחצים, חיכוכים בינינו, אבד לו החשק המיני. אני חשתי דחויה וניסיתי לפתות אותו בדרכים שונות לקיים אתי יחסי מין. הופיעה אצלו שפיכה מעוכבת שהפכה לבעיה של ממש.. פנינו לסקסולוגית שאמרה שהוא צריך טיפול פסיכולוגי. הלך לפסיכולוגית שנה ללא הועיל. הולך לטיפול רגשי אחר כרגע ודי נמאס לו כבר מהנסיונות הטיפוליים, כי אין תוצאות. בנתיים גם אני פניתי לגורמי טיפול שונים כדי להבין את החלק שלי. גם אני עברתי שלבים של כעס, עצב, אדישות וחוזר חלילה. כרגע אני חסרת חשק לגמרי וממש לא יוזמת יחסי מין, גם אני קולטת שהוא מעוניין. המצב העצוב הוא שאנו מקיימים יחסי מין בתדירות נמוכה ביותר עד אפסית.בקצב הזה מערכת היחסים שלנו נדונה לכליון, למרות האהבה והאושר הבסיסי שיש בחיבור בינינו.מה עצתך?
ד"ר אורן חסון
טיפול מיני, לא סקסולוג
⌄
הדר יקרה,
אני לא עוסק בטיפול מיני, אבל אני מתרשם שהגעתם לטיפול הלא נכון. אתם צריכים ללכת למטפל מיני מוסמך (לא סקסולוג), שעוסק גם בהבטים הנפשיים של הטיפול המיני, ולא במטפלים שעושים כל דבר בנפרד. חפשי מטפל באזור מגוריכם באתר של האגודה הישראלית לטיפול מיני (איט"ם):http://www.itam.org.il/
הדר
טיפול מיני, לא סקסולוג
⌄
תודה רבה!! ננסה זאת.