טיפול מיני: לא לוותר על זוגיות
משתדלת
מנסה להיות מפוקחת..
⌄
שלום
לך!אני במערכת של 10 חודשים עם חבר עם התאמה מצויינת בינינו. הוא בן 34 ואני בת 28.אחרי פיקחון ומועקות רבות אני מבינה שלמרות שיש לי בן זוג מקסים ושאנחנו מתאימים לחלומות משותפים מצב יחסי המין לפני החתונה הוא לא מזהיר ואני מפחדת שהתסכול שלי יעלה לי במחיר גבוה מאוד אם אמשיך עם בן הזוג. במילים פשוטות: יחסי המין שלנו לא מספקים אותי. ומסתבר שזה מתסכל אותי. אי מפחדת שאני אלך עם המועקה הזו כל הזמן. ומפחדת שאמצא את עצמי עם ילדים מתוסכלת מכך.אני יודעת שאני כבר בדרך להחלטה להבין שזה לא זה. השאלה איך?1. האם להיות כנה עד הסוף ולומר שמבחינתי אנחנו לא מתאימים מינית? ואז להשאיר אותו בדיכאון? או 2. או פשוט לומר שדברים אחרים מפריעים לי ושאני לא רואה שהם ישתפרו ולכן אני רואה שאין לזה עתיד.אני פשוט חרדה לשנינו. ואני מפחדת (עם כל הקושי שלי) שאני אגרום לי ולו משבר מאוד גדול עם נרחיב את עצמינו (משפחה וכו') ואני אוציא את התסכולים שלי מזה בכל מיני צורות לא רלוונטיות.אז האם זה בריא לומר את כל האמת. למה אני חושבת שאנחנו צריכים להיפרד?תודה רבה!!
מור
מנסה להיות מפוקחת..
⌄
היי,סקס זהו משהו שלפי דעתי אפשר לעבוד עליו ולשפר.למה שלא תנסי לחקור טיפה בנושא (תנוחות וכדומה) ולהציע לבן זוגך דברים חדשים שאולי יוכלו להביא לסיפוקך..בהצלחה.
ד"ר אורן חסון
כנות
⌄
משתדלת יקרה,
את מוותרת מוקדם מדי על זוגיות טובה. לא עדיף להתגבר על החששות הקלים, והמבוכה, ולגשת לטיפול מיני כדי לראות אם הבעיה פתירה?תוכלי למצוא רשימת מטפלים מיניים באתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני):http://www.itam.org.il/אלא אם את משתמשת בזה כתרוץ, ואז את צריכה להיות כנה עם עצמך לפני שתהיי איתו.