טיפול מיני וזוגי: פתרון לפערים

תאריך פנייה: 18.10.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אוף
משבר עצום
18.10.2011 • 02:07

שלום
אני נשואה מזה 5 שנים עם 2 ילדים מקסימים בני 4 ו-3. אני בת 30 אחרי 2 מערכות יחסים ארוכות ובעלי בן 32, אחרי 3. מאז ומתמיד היתה לנו בעיית האי התאמה בחשק במיני. אני מאוד אוהבת סקס ובעלי (נדמה) לא ממש. תמיד היו בינינו ויכוחים על כך שאני דורשת יותר מידי . עם השנים אחרי הרבה תירוצים והתחמקויות ויתרתי. כיום יכול לעבור לפחות חודש ללא קיום יחסים ואף חיבוק ונשיקה. וכשסוף סוף יש מגע אני היוזמת ובהתחלה יש התנגדות או משחק טיפשי 3 דברים חשובים לציון:1. בעלי עלה המון במשקל, מתקשה להתחיל בדיאטה2. היו פעמים "שלא הצליח לנו" (לפעמים גיליתי הבנה ולפעמים אכזבה)3. בעלי לא מראה רגשות ואינו נוטה לדבר איתי על זוגיות ויחסיםבעלי מתקשה "לעטוף" אותי באהבה , עברתי הטרדה מינית לפני חצי שנה (ללא משגל אלא מגע) ובו ביום הוא נסע לעבודה כי ביקשו שיגיע. את כל הקושי הנפשי אני עוברת לבד ודי בשתיקה.אני נראת מצויין (באמת) , אני אמא טובה, מאוד אוהבת מגע ....האם הוא לא אוהב אותי? במה אני טועה ?תודה רבה

אוף
משבר עצום
18.10.2011 • 02:15

ועוד משהו הוא כל הזמן מלחיץ אותי שלא אעלה במשקל (אני שוקלת 53 וגובהי 1.61) כי לא יאהב אותי....אבל הוא עלה במשקל וזה לא הוגן

ד"ר אורן חסון
טיפול מיני וזוגי
20.10.2011 • 22:13

אוף יקרה,
זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך, זה אומר שיש ביניכם פערים שגורמים למשקעים. אני מציע לכם ללכת לטיפול מיני אצל מטפל שעוסק גם ביעוץ זוגי. תוכלו לקבל פרספקטיבה נכונה על הפערים במיניות שלכם, להבין מה מתאים לכם, לשפר ולשקם את המיניות שלכם, ובמקביל, כך נדמה לי, יהיה לכם גם קל יותר לשפר ולשקם את האינטימיות והחיבוק הלא מיניים שאמורים להיות ביניכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083