גיל 22 וזוגיות: לא להתייאש

תאריך פנייה: 18.10.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
כבר לא ילדה
מתי?
18.10.2011 • 12:19

היי..אני בת 22 אני כבר רווקה שנה היה לי קשר רציני אחד בחיי לפני שנה שנמשך שנתיים.אני פשוט לא מבינה למה אני לא מצליחה למצוא מישהו כל החברות שלי מתחתנות אחת אחרי השניה ופשוט קשה לי לשמוח בשמחתן כמה שזה נשמע מגעיל למה להן מגיע ולי לא?! אני לא מכוערת אני לא טיפשה דווקא ההפך הוא הנכון אז למה אני לא מוצאת? איפה בכלל מוצאים מישהו? אני לא מרבה לצאת גם כי כל החברות שלי בזוגיות יחד עם חבר/בעל שלהם ותמיד מן הסתם הן מעדיפות להיות איתו. זה קצת מתסכל אוף איך יוצאים מזה? :|

ד"ר אורן חסון
לנצל את הזמן לקידום אישי?
20.10.2011 • 22:14

כבר לא ילדה יקרה,
קשה להיות האחרונה בסביבה. זה אכן נותן תחושה של כישלון, למרות שזה לא בהכרח כך. אם תרחיבי את היריעה לסביבתך הלא קרובה, גיל 22 הוא עדיין גיל שמתחת לממוצע הנישואים, ונשים רבות מאד מתחתנות במחצית השנייה של שנות העשרים שלהן, וכמובן גם מאוחר יותר. כך שאת לא צריכה להכנס לפאניקה, רק לעשות את מה שאת אמורה לעשות. היה לך קשר ארוך שלא הוביל לנישואים. זה אומר שיש לך יכולת ליצור קשר ארוך טווח, וזה גם אומר שבמקרה הזה זה לא קרה עם הבחור שמתאים לך ושאת מתאימה לו. תני לזה זמן. ובינתיים, אם את שואלת ברצינות איפה מוצאים מישהו, בררי עם החברות שלך היכן הן מצאו. ועוד – בדקי עם עצמך איך לנצל את הזמן, עד שתגיעי לזוגיות, כדי להיות משכילה יותר ומצליחה יותר בעבודה, דברים שתתקשי יותר ליצור כאשר את מתחתנת מוקדם. תפשי יוזמה ואחריות על חייך, ובני תוכנית לקידום אישי, במקביל לתוכנית להגיע למקומות שבהם בני זוג מתאימים יהיו אולי זמינים וימצאו אותך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083