טיפול מיני: המלצות והסברים

תאריך פנייה: 26.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שלגיה
בעלי לא נמשך אלי, אחרי חצי שנה
26.06.2011 • 17:05

אנחנו זוג צעיר בשנות ה- 20 המאוחרות לחייו. לפני חצי שנה התחתנו. יש לציין כי בגלל שאני באה מבית מסורתי הייתי בתולה עד החתונה. היו לנו מעט קשיים בהתחלה עקב חוסר הניסיון שלי אבל בעלי היה מאוד סבלני. דוקא עכשיו כשהכל הולך חלק אחרי חצי שנה נישואים, הוא סיפר לי כי יש לו בעיה שהוא לא כל כך נמשך אלי. עד החתונה הכל היה בסדר מהבחינה הזו וגם בחודשיים הראשונים. אחר כך התחילו ויכוחים קלים על כך שהוא מתחמק ממני ואמש הוא סיפר לי את האמת. אני אובדת עצות, בתקופה הכי יפה שלנו זה מרגיש שהאדמה נשמטה מתחת לרגלים. שאלתי אותו מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לו והוא אמר שזה תלוי בו בלבד. אציין כי עקב חיי הנישואים הוא לקח על עצמו המון אחריות ועבודה נוספת שגורמת לו מתחים רבים. חשבתי שזו הסיבה לבעיה, אך הוא טוען כי יש לו חשק מיני בריא, רק לא אלי.מה לעשות??? אני לא מצליחה לישון או לאכול. האיש שאני הכי אוהבת בעולם והוא אוהב אותי, פשוט לא נמשך אלי...

ד"ר אורן חסון
טיפול מיני
27.06.2011 • 10:58

שלגיה יקרה,
אני מציע שתלכו לטיפול מיני. חפשי מטפל מתאים באתרהאגודה הישראלית לטיפול מיני.קחי בחשבון שיתכן שהסיבה לירידה במשיכה שלו אליך קשורה לחוסר הנסיון שלך, ולא למראה שלך. זה משהו שתוכלו ללמוד עליו בטיפול מיני, ולטפל בזה. העובדה שבהתחלה זה כן עבד יכולה להיות לא רלוונטית, כי בהתחלה תמיד הריגוש גדול יותר, וקל יותר להתגבר על קשיים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083