טיפול בקינאה: מאמר ב-ynet

תאריך פנייה: 26.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ריתוש
קינאה מוגזמת
26.06.2011 • 17:25

שלום
יש לי חבר כבר 8 חודשיים אני בת 20 יש לי בעיה גדולה שאני לא יודעת איך לטפל בה אני קנאית בהגזמה אני דורשת מהחבר שלי לא ליראות טלויזיה כדיי שאני לא יקנאה שהוא יסתכל שם על בחורות חשופות או בטעות יעביר לסרט גס והוא יהנה מיזה ולא מימני כשאנו יוצאים לטייל אני מתעצבנת שהוא מסתכל נשים יפות החבר שלי לא מרשה לי לילבוש בגדים חשופים אבל לו מותר להיסתכל על בחורות חשופות כול פעם שהוא מסתכל על בחורה אחרת אני פשוט מיתפוצצת עליו רותחת מיזעם אני יודעת שזה לא נורמטיבי אני רוצה להישתנות ולא להיות קנאית בהגזמה אבל זה נורא קשה לי אני מפחדת שניפרד ואני באמת אוהבת אותו והוא מאיים שיפרד מימני כי אני שוללת מימנו דברים שהוא אוהב כמו ליראות סרטים בטלויזיה וכשאני שוללת מימנו אני שוללת גם מעצמי כי אני אוהבת ליראות גם סרטים אבל אני מוותרת על זה כדיי שאני לא יקנא ואז אני היהי רגועה בבקשה תעזרו לי כי זה כבר קרא לי בעבר חשבתי שהישתניתי מאז אבל זה ממש לא תעזרו לי בבקשה ותגידו לי מה אני צריכה לעשות תודה

ד"ר אורן חסון
טיפול בקינאה
27.06.2011 • 11:00

ריתוש יקרה,
אני מפנה אותך לקרוא את המאמר שלי ב-Ynet, מדור יחסים, על הקינאה, שבו גם הצעות לדרכי טיפול:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4045086,00.html

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083